Rețete delicioase
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Vrei sa prepari o friptura de porc? Incearc-o acum si cu legume!

Marţi, 20.04.2010

Stim ca friptura de porc este buna atat la gratar cat si la cuptor, tocmai din acest motiv este si cea mai consumata. Prin urmare o sa iti arat cum poti sa prepari o friptura de porc la cuptor, dar nu simpla ci cu o garnitura de legume.

Friptura de porc cu legume

Friptura de porc cu legume

Ingrediente:

  • ceafa de porc
  • 2 vinete
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • ½ kg rosii
  • 2 cepe
  • 1 usturoi
  • ulei
  • vegeta
  • boia dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Condimentezi bucatile de carne cu vegeta, boia, sare si piper dupa gust.
Pui carnea la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si o intorci pe toate partile ca sa se rumeneasca uniform.
Cand se formeaza crusta, o pui pe un platou si o crestezi adanc. Printre crestaturi pui feliute de catei de usturoi. Pui bucata de ceafa intr-o tava unsa cu ulei.
Speli legumele, le cureti si le tai cubulete/felii.
Pui toate legumele intr-un vas si le condimentezi cu sare dupa gust, apoi le pui in tava cu carne.
Deasupra torni putin ulei si acoperi gura vasului cu o folie de aluminiu, dupa care o introduci pentru aproximativ o ora in cuptor. In acest timp mai intorci carnea. Cu 20 minute inainte scoti folia de aluminiu ca sa scada legumele.

Acum friptura ta de porc cu legume este delicioasa si gata pentru a fi savurata. Friptura de porc cu legume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!