Invata sa prepari vita la gratar cu ciuperci

Invata sa prepari vita la gratar cu ciuperci
Ana Maria Stroe
De Ana Maria Stroe
Joi, 08.04.2010

Cuprins

Cum deja am intrat in sezonul picnicurilor, al iesirilor la padure, unde ne putem bucura de aer ceva mai curat, trebuie sa incepem sa ne facem griji si pentru sesiunile de fripturi la gratar care ne asteapta. Poti sa te rezumi in continuare la carnea de pui sau poti sa fii mai ingenioasa. De exemplu, de ce nu incerci ca, sa pregatesti gratar de vita? E o carne slaba, foarte buna si are putin colesterol. Hai sa vedem cum s-ar prepara carnea de vita la gratar cu ciuperci.

Vita la gratar fara vreun strop de ulei

Gratar de vita Pare imposibil sa prepari carne de vita la gratar fara sa te folosesti de putin ulei.  Ei bine iti voi demonstra ca nu este cazul.

Ingrediente:
4 fripturi de vita
5-6 ciuperci
200 gr kaiser
O ceapa
2 rosii
2 ardei grasi
3 catei de usturoi
Sare, piper, otet

10 pasi simpli pentru a prepara gratar de vita

Trebuie sa procedezi asa:

1.       Toaca marunt rosiile, cateii de usturoi, ceapa si ardeii.

2.       Intr-un bol mai incapator amesteca toate legumele pana cand se formeaza o pasta pe care o vei potrivi de sare, piper si otet.

3.       Pune bucatile de carne in sosul obtinut si lasa-le sa se marineze timp de 15 minute.

4.       Scurge bine bucatile de carne si pune-le pe gratar.

5.       Intre timp taie coditele ciupercilor si scobeste-le pentru a le umple.

6.       Toaca coditele si kaiserul si amesteca-le cu sosul in care ai marinat carnea astfel incat acesta sa se ingroase.

7.       Umple ciupecile cu noua compozitie si pune-le pe gratar.

8.   Cand toate sunt gata, bucura-te de vremea buna un gratar de vita cum nu ai mai mancat pana acum

Vita la gratar
Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Joi, 08.04.2010
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Joi, 08.04.2010
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Joi, 08.04.2010
Articolul urmator »
6 rețete de mic dejun de încercat dacă ai intoleranță la lactoză
6 rețete de mic dejun de încercat dacă ai intoleranță la lactoză
Raluca Margean | Duminică, 11.08.2024
Incepe quiz
Cat de mult te subestimezi?
Cat de mult te subestimezi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (15)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Ne găsești pe