Invata sa prepari vita la gratar cu ciuperci

Cuprins
Cum deja am intrat in sezonul picnicurilor, al iesirilor la padure, unde ne putem bucura de aer ceva mai curat, trebuie sa incepem sa ne facem griji si pentru sesiunile de fripturi la gratar care ne asteapta. Poti sa te rezumi in continuare la carnea de pui sau poti sa fii mai ingenioasa. De exemplu, de ce nu incerci ca, sa pregatesti gratar de vita? E o carne slaba, foarte buna si are putin colesterol. Hai sa vedem cum s-ar prepara carnea de vita la gratar cu ciuperci.
Vita la gratar fara vreun strop de ulei
![]() |
Pare imposibil sa prepari carne de vita la gratar fara sa te folosesti de putin ulei. Ei bine iti voi demonstra ca nu este cazul. Ingrediente: 4 fripturi de vita 5-6 ciuperci 200 gr kaiser O ceapa 2 rosii 2 ardei grasi 3 catei de usturoi Sare, piper, otet |
10 pasi simpli pentru a prepara gratar de vita
Trebuie sa procedezi asa:
1. Toaca marunt rosiile, cateii de usturoi, ceapa si ardeii.
2. Intr-un bol mai incapator amesteca toate legumele pana cand se formeaza o pasta pe care o vei potrivi de sare, piper si otet.
3. Pune bucatile de carne in sosul obtinut si lasa-le sa se marineze timp de 15 minute.
4. Scurge bine bucatile de carne si pune-le pe gratar.
5. Intre timp taie coditele ciupercilor si scobeste-le pentru a le umple.
6. Toaca coditele si kaiserul si amesteca-le cu sosul in care ai marinat carnea astfel incat acesta sa se ingroase.
7. Umple ciupecile cu noua compozitie si pune-le pe gratar.
8. Cand toate sunt gata, bucura-te de vremea buna un gratar de vita cum nu ai mai mancat pana acum
|


