Invata sa prepari vita la gratar cu ciuperci

Invata sa prepari vita la gratar cu ciuperci
Ana Maria Stroe
De Ana Maria Stroe
Joi, 08.04.2010

Cuprins

Cum deja am intrat in sezonul picnicurilor, al iesirilor la padure, unde ne putem bucura de aer ceva mai curat, trebuie sa incepem sa ne facem griji si pentru sesiunile de fripturi la gratar care ne asteapta. Poti sa te rezumi in continuare la carnea de pui sau poti sa fii mai ingenioasa. De exemplu, de ce nu incerci ca, sa pregatesti gratar de vita? E o carne slaba, foarte buna si are putin colesterol. Hai sa vedem cum s-ar prepara carnea de vita la gratar cu ciuperci.

Vita la gratar fara vreun strop de ulei

Gratar de vita Pare imposibil sa prepari carne de vita la gratar fara sa te folosesti de putin ulei.  Ei bine iti voi demonstra ca nu este cazul.

Ingrediente:
4 fripturi de vita
5-6 ciuperci
200 gr kaiser
O ceapa
2 rosii
2 ardei grasi
3 catei de usturoi
Sare, piper, otet

10 pasi simpli pentru a prepara gratar de vita

Trebuie sa procedezi asa:

1.       Toaca marunt rosiile, cateii de usturoi, ceapa si ardeii.

2.       Intr-un bol mai incapator amesteca toate legumele pana cand se formeaza o pasta pe care o vei potrivi de sare, piper si otet.

3.       Pune bucatile de carne in sosul obtinut si lasa-le sa se marineze timp de 15 minute.

4.       Scurge bine bucatile de carne si pune-le pe gratar.

5.       Intre timp taie coditele ciupercilor si scobeste-le pentru a le umple.

6.       Toaca coditele si kaiserul si amesteca-le cu sosul in care ai marinat carnea astfel incat acesta sa se ingroase.

7.       Umple ciupecile cu noua compozitie si pune-le pe gratar.

8.   Cand toate sunt gata, bucura-te de vremea buna un gratar de vita cum nu ai mai mancat pana acum

Vita la gratar
Articolul urmator »
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 27.09.2025
Incepe quiz
Cat de mult te subestimezi?
Cat de mult te subestimezi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (15)

Ne găsești pe