Doua retete la gratar extraordinar de gustoase: Kebab de vita si pastrama

Vineri, 23.04.2010
Cuprins
- Prima reteta la gratar: Kebab de vita
- Ingrediente:
- Mod de preparare:
- A doua reteta la gratar: Pastrama
- Ingrediente:
- Mod de preparare:
Am ales pentru astazi doua retete de gratar foarte gustoase. Nu pot sa folosesc grad de comparatie intre ele, pentru ca inca nu pot sa ma decide care imi place mai mult. Poate poti tu?
Prima reteta la gratar: Kebab de vita
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de vita
- 150 ml sos soia
- 50 g vin
- 10 g ghimbir
- 1 catel usturoi
Mod de preparare:
|
![]() |
A doua reteta la gratar: Pastrama
Ingrediente:
- 1 kg carne miel
- 2 capatani usturoi
- 2 linguri sare
- un varf cutit piper
- un varf cutit boia
- 100 ml vin alb
- o lingura ulei
Mod de preparare:
- Pisezi usturoiul si il amesteci cu piper, sare, cimbru si boia.
- Tai carnea in felii si o ungi cu pasta formata si o lasi asa 50 - 60 min.
- Pui carnea pe gratarul incins, intorcand-o pe toate partile pana devine aurie.
Ce zici? Suna bine, nu? Tot ce pot sa iti urez este spor la prepararea acestor retete la gratar!
Vezi si

Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Raluca Margean |
Vineri, 23.04.2010

7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean |
Vineri, 23.04.2010

Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu |
Vineri, 23.04.2010