Rețete delicioase
Înapoi la

Snitele de pui marinat in iaurt

Snitele de pui marinat in iaurt

Laura Adamache

Timp de gătire:
15-30 minute
Porții:
4-6 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Snitele de pui marinat in iaurt

Caracteristici

O reteta extrem de simpla si la indemana oricui. Pieptul de pui marinat in iaurt are doua mari avantaje: carnea devine moale si suculenta si nu mai trebuie sa folosim oua, ci doar le dam prin pesmet si gata. Ies extraordinar de bune. In iaurt poti adauga, daca doresti, diferite arome ca sa fie mai parfumata carnea. Daca nu, poti adauga doar sare si piper pentru ca ies delicioase si asa.

Snitele marinate in iaurt

Ingrediente:

500 gr piept de pui feliat

150 gr iaurt simplu

sare

piper

pesmet

Taiem pieptul de pui in felii subtiri (daca doresti poti taia feliile mai grosute).

024

Le punem intr-un vas sau intr-o farfurie mai adanca. Turnam iaurtul amestecat cu sare si piper peste feliile de pui, si eventual aroma dorita si le lasam la frigider la marinat pentru 30-45 minute maximum.

 

Punem pesmetul intr-o farfurie (eu am adaugat jumatate lingurita de curcuma in pesmet dar nu este deloc obligatoriu), si dam prin pesmet feliile de pui, scurse bine de marinata, pe ambele parti.

105

Le prajim in ulei sau la cuptor la 180 grade pentru 15 minute.

 

Le servim acompaniate de piure de cartofi si eventual legume de sezon crude: rosii, castraveti, etc,

 

Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://adamache-laura.blogspot.com/.

 

Articolul urmator
Cartofi dulci la cuptor: cea mai bună rețetă
Cartofi dulci la cuptor: cea mai bună rețetă
Stii sa pui barbatii pe jar?
Incepe quiz
Stii sa pui barbatii pe jar?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (56)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    dorina andreka (anonim)
    16 septembrie 2010 22:10

    poate ar trebui sa marinam mai des carnea in iaut voi incerca si eu

    luna (anonim)
    2 septembrie 2010 09:09

    Cred ca e super pt. ca nu se foloseste ou. O sa incerc si eu. Multumesc pt. reteta.