9 sfaturi simple pentru o mămăligă ca la bunica acasă

9 sfaturi simple pentru o mămăligă ca la bunica acasă
Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Marţi, 24.03.2020

Caracteristici

Mămăliga își găsește ușor locul pe mesele noastre și este o variantă bună atunci când nu ai pâine proaspătă. Acest preparat se gătește de ani de zile în bucătăria românească, iar mulți ar spune că este indispensabilă, mai ales alături de sarmale sau tocănițe.

Mămăliga ideală, așa cum mănânci la bunica acasă, ar trebui să fie moale și fără cocoloașe. Ei bine, pentru a-ți ieși din prima acest preparat, trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli și cu siguranță nu vei da greș!

Vezi galeria foto » Alege lapte în loc de apă Folosește ulei
Vezi si
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Marţi, 24.03.2020
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Marţi, 24.03.2020

Surse foto: IStock

Articolul urmator »
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Duminică, 06.10.2024
Incepe quiz
Ce fel de bunică vei fi?
Ce fel de bunică vei fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe