Cum sa prepari ciuperci sote in 5 pasi?

Cum sa prepari ciuperci sote in 5 pasi?
Ana Maria Stroe
De Ana Maria Stroe
Luni, 01.03.2010

Cum cei mai multi dintre noi nu mai au timp pentru a gati retete complicate, de ce sa nu pregatim ceva rapid, usor si bun? Noi va propunem o reteta de ciuperci sote. Putine ingrediente, putin timp, putina energie. Este reteta perfecta pentru o masa satioasa dar usor de preparat.

 Pentru a pregati o portie de ciuperci sote ai nevoie de:


10 ciuperci
1 lingura de unt
1 ceapa
1 jumatate de pahar de vin alb/rosu sare si piper dupa gust

 Ciuperci sote

Cum preparam ciuperci sote? Nimic mai simplu:

Pasul 1: Ceapa de taie marunt si se pune in unt la calit

Pasul 2: Ciupercile se curata, se taie felii si se adauga in tigaia in care a fost calita ceapa.

Pasul 3: Se condimenteaza, se adauga putina apa si se fierb pana scade apa.

Pasul 4: Se adauga vinul si se fierb in continuare cateva minute.

Pasul 5: Se servesc calde simple sau ca si garnitura.

Poti folosi aceasta reteta de ciuperci sote nu numai cand ai pofta de o mancare buna, ci si atunci cand ai nevoie de o garnitura delicioasa sau pur si simplu cand nu vrei sa pierzi prea mult timp in buacatarie.

 

Vezi si
Cele mai bune condimente pentru pui
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Luni, 01.03.2010
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Luni, 01.03.2010
Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Cum vei fi la batranete?
Cum vei fi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (39)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Vineri, 19.07.2024

Ne găsești pe