Rețete delicioase
Înapoi la

Reteta de conopida pane de post

Viorica Ghinea, redactor

Timp de gătire:
45-60 minute
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Fierbere
Reteta de conopida pane de post

Caracteristici

Nu stii ce sa mai gatesti in post? O reteta de conopida pane de post este perfecta pentru aceasta perioada. Preparatul va iesi usor picant, crocant si delicios. Iata ce ingrediente iti asigura un rezultat culinar excelent!

Timp de pregatire: 15 minute
Timp de gatire: 10-15 minute
Timp total: 30 de minute
Metoda de preparare: prajire
Dificultatea retetei: redusa

conopida pane de post

Ingrediente necesare pentru reteta de conopida pane de post

- o conopida medie;
- o lingurita sau doua de mustar;
- putina faina;
- sare;
- piper;
- 100 g de pesmet;
- ulei

 Ulei floarea soarelui -  7.02 lei

 Mustar fin - 4.48 lei

Iata cum poti sa prepari o reteta de conopida pane de post

Curata conopida, desfa-o in buchetele mici si pune-o la fiert in apa cu sare (aproximativ un sfert de ora). Scoate buchetelele si lasa-le la scurs. Intre timp, prepara o compozitie din 150-200 ml de apa, mustar, sare si piper. Adauga si faina, pana obtii o compozitie mai groasa. Ia cate un buchetel de conopida si da-l prin pesmet, apoi prin amestecul preparat si pune la prajit in ulei incins. Scoate conopida pane pe servetele de hartie. Serveste preparatul rece sau cald, dupa preferinte.

Dupa ce vei prepara aceasta reteta de conopida pane de post, vei realiza ca nu trebuie sa-ti mai lipseasca din lista de preparate pregatite in zilele cu restrictii culinare. Pofta buna!

Sursa foto: healthyrecipesblogs.com

 

Articolul urmator Cum să faci piftie după rețeta lui Cătălin Scărlătescu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.