Ingrediente pe care să nu le adaugi niciodată în mâncare

Ingrediente pe care să nu le adaugi niciodată în mâncare
Lorena Teacă
Joi, 11.10.2018

Te gândești să gătești preparatul preferat al iubitului și de fiecare dată te interesezi ce ingrediente ai mai putea adăuga pe lângă toate cele necesare. Mereu îți trec prin minte alte idei, doar pentru a-l impresiona și a-i face pe plac. De fiecare dată îți spui că, dacă îl suprinzi din nou, sigur te va iubi mai mult! Complet adevărat, însă trebuie să fii cu ochii-n patru ce ingrediente alegi să mai adaugi!

Ne place să experimentăm, însă, când vine vorba despre mâncare, există ingrediente pe care ar trebui să le evităm cu orice preț. De fiecare dată când ne gândim la ingredientele pentru un preparat, nu luăm în calcul nocivitatea lor, ci doar faptul că dau un gust special mâncării.

Află din galeria de mai sus ce ingrediente nu trebuie să mai folosești în mâncare!

Vezi galeria foto » Făina albă Zahăr alb
Vezi si
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Joi, 11.10.2018

Surse foto: iStock, Pixabay, Unsplash

Articolul urmator »
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025
Incepe quiz
Ce tip de mancare te defineste?
Ce tip de mancare te defineste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (8)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Duminică, 06.10.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete (796 vizite)