Budinca de dovlecei cu branza de vaci - papa bun si sanatos

Luni, 31.05.2010
Cuprins
Caracteristici
- Rețete rapide
- Mic-dejun
- Prânz
- Cină
Aceasta budinca dovlecei este tare gustoasa asa ca si cei mai mofturosi bebelusi o sa pape tot din castronel! Pentru o savoare deosebita, aceasta reteta de budinca de dovlecei a fost imbogatita cu branza de vaci, un preparat preferat de cei mici.
Ingrediente pentru budinca de dovlecei
- 2 galbenusuri;
- 2 albusuri;
- 2 lingurite cu unt;
- o lingura de faina;
- 200 g branza de vaci;
- 2 dovlecei
Mod de preparare:
- Curata dovleceii, taie-i rondele, fierbe-i si apoi paseaza-i cu furculita.
- Amesteca branzica, galbenusurile, faina si untul si incorporeaza apoi pasta de dovlecei.
- Peste acest mix toarna albusurile batute spuma.
- Toarna totul intr-o forma tapetata cu faina si unt si lasa la cuptor 30 de minute, dupa care budinca dovlecei e gata sa fie servita.
Alege sa iti rasfeti piticul cu o budinca de dovlecei facuta in casa!
Vezi si

Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean |
Luni, 31.05.2010

Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean |
Luni, 31.05.2010

6 rețete de mic dejun de încercat dacă ai intoleranță la lactoză
Raluca Margean |
Luni, 31.05.2010