Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin

Pui cu ciuperci si sos de smantana

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Descopera o reteta delicioasa de pui cu ciuperci si sos de smantana. Se preapara cu un minim de efort si cu ingrediente pe care, cu siguranta, le ai deja in frigider.  

Iata si ingredientele de care ai nevoie:

- 2 lingurite ulei de porumb
- 400 gr piept de pui, taiat cubulete
- 1 ceapa rosie tocata
- 2 felii de bacon
- 250 gr ciuperci champignon
- Un sfert cana de faina
- 1 lingura de mustar dijon
- 2 cubulete legume
- Jumatate cana de smantana
- 2 linguri patrunjel tocat

Metoda de preparare:

Pune uleiul la incins, dupa care adauga bucatile de piept de pui. Lasa-le la calit timp de 5 minute, amestecand in permanenta. Dupa ce au capatat acea culoare aurie, pune-le deoparte.

In aceeasi tigaie lasa ceapa si baconul la calit timp de 3-4 minute. Apoi adauga ciupercile si lasa-le cateva minute pana cand incep sa se inmoaie, dupa care adauga faina, mustarul si cubuletele de legume si amesteca timp de 2 minute.

Nu uita sa torni peste acest amestec aproximativ jumatate de cana de apa, pentru ca sosul sa nu iasa exagerat de consistent.

Dupa aceea, adauga cubuletele de pui si acopera tigaia. Lasa totul sa fiarba timp de 15 minute, la foc mic. La final toarna smantana, asezoneaza cu sare si piper, dupa gust, si lasa totul pe foc timp de 3 minute.

Nu uita ca dupa ce ai asezat mancarea pe farfurie, sa presari putin patrunjel pentru un plus de aroma. Acum mancarea poate fi servita!

Foto: Taste.com 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (33)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    "O" (anonim)
    8 februarie 2013 13:01

    Si faina???, iar bacon-ul apare , la preparare.....hmmmm

    monica (anonim)
    21 ianuarie 2013 12:12

    si faina o aruncam pe geam?:D

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!