Rețete delicioase
Înapoi la

Deliciu cu blue cheese: Paste Gnocchi cu busuioc

Deliciu cu blue cheese: Paste Gnocchi cu busuioc

Redactor Divahair.ro

Branza cu mucegai contine calciu, vitamina B si acid folic. Totusi, din cauza continutului foarte mare de grasimi si sare este bine sa o consumi cu moderatie. Cantitatea zilnica indicata este de maximum 40 de grame. Reteta Gnocchi cu blue cheese nu este doar delicioasa ci si sanatoasa, asa ca nu ai de ce sa te temi pentru silueta ta.

Timp de pregatire
: 15 minute
Timp de coacere: 20 minute
Portii: 6-8

  

Ingrediente:

• 500g, de paste proaspete gnocchi Casa Cecconi
• 4 frunze proaspete de busuioc
• 4 linguri de nuci, prajite
• 2/3 ceasca ulei de masline
• 3 catei de usturoi
• 60g Grana Padano ras Agriform
• 50g blue cheese daneza Sf. Clemens
• sare si piper dupa gust

Cum sa faci paste Gnocchi cu blue cheese si busuioc

  

1. Adauga intr-un blander nucile, branza, usturoiul si busuiocul. Amesteca-le. Cat motorul inca este pornit, picura uleiul de masline pana cand ingredientele se omogenizeaza. Adauga sare si piper.

2. Fierbe apa cu sare intr-o cratita. Adauga gnocchi in apa. Cand pastele gnocchi se ridica la suprafata inseamna ca s-au facut. Scurge-le de apa si pune-le pe o farfurie. Toarna deasupra sosul pesto pe care tocmai l-ai preparat.

Despre ingredientele folosite:

Branza cu mucegai albastru si 50%grasime 100g

Specialitate de branza daneza cu mucegai albastru. Este cremoasa deoarece contine 50% grasime, exclusiv din lapte de vaca. Este o alternativa la branza gorgonzola.

 Se consuma pe pizza, in paste si lasagna, salate in special Caesar, legume gratinate, etc. Este disponibila atat varianta clasica, precum si Bio, pentru clientii speciali.

Consumul de branza cu mucegai este extrem de benefic organismului, pe de-o parte, branza este un important furnizor de calciu, proteine, grasimi si minerale, iar pe de alta parte mucegaiul contine penicilina, adica un important antibiotic natural.
Pentru a simti din plin gustul picant, intens si deosebit al branzei cu mucegai, se recomanda pastrarea la temperatura camerei, cel putin o ora inainte de consum.

Gnocchi Casa Cecconi

Pastele din gama Casa Cecconi pastele sunt obtinute din doua componente principale: aluat de pasta si umplutura.Pasta este preparata din faina de grau dur si oua proaspete pasteurizate. Utilizarea fainii de grau dur in compozitie fara a o amesteca cu faina din grau tanar confera acesteia o calitate organoleptica superioara. Umplutura si pasta sunt fabricate separat, prima in mod semiautomat, iar a doua automat.

Unirea celor doua produse, adica formarea pastei umplute se face in mod automat datorita unor linii moderne de productie. Pastele contin urmatoarele tipuri de umpluturi: jambon crud, carne de porc, ciuperci, branza sau urda si spanac. Pastele Casa Cecconi sunt destinate alimentatiei sanatoase a persoanelor de orice varsta, fiind consumate dupa o fierbere in prealabil, ca atare, sau cu sosuri de branza, smantana si usturoi, etc.  
 Grana Padano rasa Agriform 100g: O branza savuroasa parmesan, de calitate superioara, pastrata la maturare timp de minimum 16 luni. Perioada de maturare este esentiala pentru branza parmesan, conferindu-i o aromamai puternica si intensa.

Produsul are doar ingrediente naturale, de origine animala.

Descopera beneficiile consumului de paste proaspete:

• Contin fibre care satisfac nevoia de foame si confera satietate pentru mai mult timp;
• Nu contin multe calorii;
• Faina inegrala din care sunt preparate are un continut ridicat de fibre alimentare, minerale si complex de vitamine B;t
• Sunt usor de preparat;
• Retin mai putina apa decat pastele uscate;
• Au un gust delicios.

 
 


Produsele pot fi cumparate din:

 

 
Articolul urmator
Pâine de hrișcă: 3 rețete sănătoase
Pâine de hrișcă: 3 rețete sănătoase
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.