Deliciu cu blue cheese: Paste Gnocchi cu busuioc

Branza cu mucegai contine calciu, vitamina B si acid folic. Totusi, din cauza continutului foarte mare de grasimi si sare este bine sa o consumi cu moderatie. Cantitatea zilnica indicata este de maximum 40 de grame. Reteta Gnocchi cu blue cheese nu este doar delicioasa ci si sanatoasa, asa ca nu ai de ce sa te temi pentru silueta ta.
Timp de pregatire: 15 minute
Timp de coacere: 20 minute
Portii: 6-8
Ingrediente:
• 500g, de paste proaspete gnocchi Casa Cecconi
• 4 frunze proaspete de busuioc
• 4 linguri de nuci, prajite
• 2/3 ceasca ulei de masline
• 3 catei de usturoi
• 60g Grana Padano ras Agriform
• 50g blue cheese daneza Sf. Clemens
• sare si piper dupa gust
Cum sa faci paste Gnocchi cu blue cheese si busuioc
1. Adauga intr-un blander nucile, branza, usturoiul si busuiocul. Amesteca-le. Cat motorul inca este pornit, picura uleiul de masline pana cand ingredientele se omogenizeaza. Adauga sare si piper.
2. Fierbe apa cu sare intr-o cratita. Adauga gnocchi in apa. Cand pastele gnocchi se ridica la suprafata inseamna ca s-au facut. Scurge-le de apa si pune-le pe o farfurie. Toarna deasupra sosul pesto pe care tocmai l-ai preparat.
Despre ingredientele folosite:
Branza cu mucegai albastru si 50%grasime 100g
Specialitate de branza daneza cu mucegai albastru. Este cremoasa deoarece contine 50% grasime, exclusiv din lapte de vaca. Este o alternativa la branza gorgonzola.
Gnocchi Casa Cecconi
Pastele din gama Casa Cecconi pastele sunt obtinute din doua componente principale: aluat de pasta si umplutura.Pasta este preparata din faina de grau dur si oua proaspete pasteurizate. Utilizarea fainii de grau dur in compozitie fara a o amesteca cu faina din grau tanar confera acesteia o calitate organoleptica superioara. Umplutura si pasta sunt fabricate separat, prima in mod semiautomat, iar a doua automat.
Descopera beneficiile consumului de paste proaspete:
• Contin fibre care satisfac nevoia de foame si confera satietate pentru mai mult timp; |
![]() |
Produsele pot fi cumparate din:
![]() |
![]() |
|


