Te-ai saturat de clasicul mod in care prepari macaroane? Noi iti venim in ajutor si iti aratam cum poti sa prepari niste macaroane delicioase dupa o reteta Indiana autentica.
Macaroane
Ingrediente macaroane:
- 1 pachet de macaroane
- 2 rosii mari
- 1 ceapa medie
- 1 lingurita pasta de ghimbir
- 1 cartof mare
- 2 lingurite praf de coriandru
- 1 lingurita boia ardei iute
- coriandru proaspat pentru garnitura
- 10 cani apa
- branza rasa
- sare
Condimente:
- 1 lingurita boabe de mustar
- 1 lingurita seminte de chimion
- 2 lingurite ulei
Cum prepari aceasta reteta de macaroane:
Tai toate legumele pe lungime. Pui apa la fiert si adaugi pastele. Pastrezi ½ cana de apa.
Pui ulei intr-o tigaie si adaugi ceapa, lasand-o pana devine aurie. Adaugi pasta de ghimbir, cartofi, sare, acoperi si lasi cateva minute.
Adaugi rosii si amesteci pana cand se formeaza un sos. Torni peste ele apa pastrata daca este necesar.
Adaugi coriandru, boia si lasi pana sunt cartofii gata.
Torni peste macaroane sosul preparat.
Garnisesti cu frunze proaspete de coriandru si presari branza pe deasupra.
O reteta de macaroane incredibil de buna daruita de catre bucataria Indiana!
Alte articole care te-ar putea interesa:
Ce delicatesa avem azi pe masa? Penne prosciutto cu usturoi si mazare |