Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic

Timp de gătire:
45-60 minute
Porții:
1-2 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Calorii:
500
Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic
Irina Lungu
Luni, 07.12.2020

Caracteristici

Clasicele paste bolognese sunt o incantare a simturilor. Aromate, cu o textura bogata si cu un gust divin, acum in varianta vegetariana! 

Ce zici de o portie de paste bolognese fara carne? Stim ca pare imposibil, din moment ce ingredientul-cheie pentru aceasta reteta este carnea tocata. Totusi, nu exista nimic ce nu se poate transforma intr-un preparat vegetarian delicios si sanatos!

Fie ca esti curioasa de aceasta versiune sau esti vegetariana si iti doresti sa adaptezi reteta pentru alimentatia ta, te invitam sa incerci varianta de mai jos si sa pui in aplicare cele trei trucuri pentru paste bolognese perfecte!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Luni, 07.12.2020
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Luni, 07.12.2020

Surse foto: Istockphoto.com

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Ce spune gustul preferat despre tine?
Ce spune gustul preferat despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (5)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 27.09.2025

Ne găsești pe