Rețete delicioase
Înapoi la

Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic

Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic

Irina Lungu

Timp de gătire:
45-60 minute
Porții:
1-2 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Calorii:
500
Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic

Caracteristici

Clasicele paste bolognese sunt o incantare a simturilor. Aromate, cu o textura bogata si cu un gust divin, acum in varianta vegetariana! 

Ce zici de o portie de paste bolognese fara carne? Stim ca pare imposibil, din moment ce ingredientul-cheie pentru aceasta reteta este carnea tocata. Totusi, nu exista nimic ce nu se poate transforma intr-un preparat vegetarian delicios si sanatos!

Fie ca esti curioasa de aceasta versiune sau esti vegetariana si iti doresti sa adaptezi reteta pentru alimentatia ta, te invitam sa incerci varianta de mai jos si sa pui in aplicare cele trei trucuri pentru paste bolognese perfecte!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.

Surse foto: Istockphoto.com

Articolul urmator
Sos de gogoșari pentru friptură: cea mai gustoasă rețetă
Sos de gogoșari pentru friptură: cea mai gustoasă rețetă
Ce spune gustul preferat despre tine?
Incepe quiz
Ce spune gustul preferat despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.