Rețete delicioase
Înapoi la

Ravioli la cuptor in 7 pasi simpli

Ravioli la cuptor in 7 pasi simpli

Redactor Divahair.ro

Preparatele rapide sunt favoritele femeilor moderne care nu isi mai permit sa petreaca ore intregi in bucatarie. Daca faci parte din aceasta categorie de femei, sigur vei aprecia reteta de paste care se prepara in doar 7 pasi simpli.  

Timp de preparare
:10 minute
Timp de coacere: 30 minute
Portii
: 4

Ingrediente:

  • 250g orice ravioli Casa Cecconi (ricotta si spanac, ciuperci, branza)
  • 50g mozzarella rasa
  • 50g branza albastra Sf. Clemens
  • 50g Grana Padano Agriform rasa
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 si 1/3 cesti de lapte
  • sare si piper pentru gust

  

Cum sa prepari Ravioli la cuptor:

1. Regleaza cuptorul la 175 ° C
2. Pune la foc mediu o cratita mare cu ulei.
3. Adauga faina in tigaie amestecand constant pentru 2 minute.
4. Adauga apoi laptele, lasa focul mic si amesteca pana cand se ingroasa compozitia.
5. Ia amestecul de pe foc si adauga 1/2 din branza mozzarella. Amesteca pana se topeste branza. Asezoneaza cu sare si piper.
6. Fierbe pastele intr-o alta oala cu apa. Lasa-le pana ajung sa pluteasca la suprafata si apoi scurge-le de apa. Adauga restul de mozzarella. 
7. Pune pastele intr-un vas impreuna cu branza ramasa si pune-le in cuptorul deja incalzit pana devin aurii si branza se topeste. 

Despre produsele folosite:

Pastele din gama Casa Cecconi sunt obtinute din doua componente principale: aluat de pasta si umplutura. Pasta este preparata din faina de grau dur si oua proaspete pasteurizate.

Utilizarea fainii de grau dur in compozitie fara a o amesteca cu faina din grau tanar confera acesteia o calitate organoleptica superioara. Umplutura si pasta sunt fabricate separat, prima in mod semiautomat, iar a doua automat. Unirea celor doua produse, adica formarea pastei umplute se face in mod automat datorita unor linii moderne de productie. Pastele contin urmatoarele tipuri de umpluturi: jambon crud, carne de porc, ciuperci, branza sau urda si spanac. Pastele Casa Cecconi sunt destinate alimentatiei sanatoase a persoanelor de orice varsta, fiind consumate dupa o fierbere in prealabil, ca atare, sau cu sosuri de branza, smantana si usturoi, etc.

Branza cu mucegai albastru si 50%grasime 100g

Specialitate de branza daneza cu mucegai albastru. Este cremoasa deoarece contine 50% grasime, exclusiv din lapte de vaca. Este o alternativa la branza gorgonzola.

 Se consuma pe pizza, in paste si lasagna, salate in special Caesar, legume gratinate, etc. Este disponibila atat varianta clasica, precum si Bio, pentru clientii speciali.

Consumul de branza cu mucegai este extrem de benefic organismului, pe de-o parte, branza este un important furnizor de calciu, proteine, grasimi si minerale, iar pe de alta parte mucegaiul contine penicilina, adica un important antibiotic natural.
Pentru a simti din plin gustul picant, intens si deosebit al branzei cu mucegai, se recomanda pastrarea la temperatura camerei, cel putin o ora inainte de consum.
100g Grana Padano rasa Agriform: O branza savuroasa parmesan, de calitate superioara, pastrata la maturare timp de minimum 16 luni. Perioada de maturare este esentiala pentru branza parmesan, conferindu-i o aromamai puternica si intensa.

Produsul are doar ingrediente naturale, de origine animala.

Descopera beneficiile consumului de paste proaspete:

• Contin fibre care satisfac nevoia de foame si confera satietate pentru mai mult timp;
• Nu contin multe calorii;
• Faina integrala din care sunt preparate are un continut ridicat de fibre alimentare, minerale si complex de vitamine B;
• Sunt usor de preparat;
• Retin mai putina apa decat pastele uscate;
• Au un gust delicios.

 


Produsele pot fi cumparate din:


 
Articolul urmator
Limba de vită: beneficii și idei de rețete
Limba de vită: beneficii și idei de rețete
Ce trebuie sa faci ca sa te imbogatesti usor?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te imbogatesti usor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.