Spaghete cu carne de vita si arome orientale, la tine in bucatarie!

Cuprins
N-o sa-ti vina sa crezi, dar pastele sau spaghetele nu sunt doar de provenienta italieneasca; taiteii orientali sunt pregatiti dupa retete similare si modul in care sunt pregatiti sunt cu adevarat o schimbare binevenita in bucataria europeana! Una dintre aceste retete, spaghete cu carne de vita iti ofera o simfonie de arome orientale care iti vor inunda papilele gustative!
Spaghete cu carne de vita
Ingrediente: - 2 linguri de ulei |
Preparare:
1. Intr-o tigaie mare, incalzeste uleiul la foc mediu. Adauga ceapa si gateste, amestecand din cand in cand, pana cand devine translucida, deci cam 5 minute. Adauga usturoiul si apoi carnea de vita, curatata de grasime si taiata in cubulete. Gateste pana cand carnea isi schimba culoarea, cam 3 minute. Incorporeaza chimenul, rosiile si sarea. Acopera si lasa sa fiarba la foc mic inca 15 minute.
2. Intr-un vas mare, da in clocot apa cu sare si apoi adauga spaghetele pana cand se patrund bine, cam 15 minute. Scurge-le si apoi amesteca-le cu sosul, piperul din belsug si menta.
Un oriental "twist" al clasicelor spaghete cu carne de vita reusit cu doar cateva arome inedite si patrunzatoare. Absolut delicios si simplu!


