Mancare usoara: spaghete cu smantana si costita

Mancare usoara: spaghete cu smantana si costita
Ana Maria Stroe
De Ana Maria Stroe
Miercuri, 19.05.2010

Cuprins

Iti propun o mancare usoara pentru o cina delicioasa, chiar si una tarzie. Ca si la pizza, si in cazul spaghetelor exista posibilitati nenumarate de a le prepara. Imaginatie sa fie, iar rezultatele sigur vor fi pe masura. Asadar, de aceasta data vom pregati spaghete cu smantana si cateva bucatele de costita. Vei vedea ca este o mancare foarte usor de preparat si foarte buna. Haide sa preparam, deci, niste savuroase spaghete la care adaugam smantana si costita.

Spaghete, smantana, costita - combinatie de milioane

Personal, ador mancarurile care se prepara repede, sunt si gustoase si nici nu necesita ingrediente pretentioase. Sunt cele mai bune mancaruri. Iar aceste spaghete la care adaugam si smantana si costita sunt exact acel tip de mancare.

Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:
- un pachet de spaghete
- 250 ml smantana
- 200 gr costita afumata
- o ceapa mica
- usturoi granulat
- ulei, sare

Spaghete cu smantana

Doar zece minute pentru a prepara spaghete cu smantana

Sa ne apucam de treaba! In primul rand, trebuie sa pui spaghetele la fiert in apa cu putin ulei si un praf de sare. Cat timp se fierb spaghetele, toaca ceapa marunt si pune-o la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Adauga costita afumata pe care ai taiat-o in cubulete mici. Condimenteaza cu usturoi granulat, dupa gust, si caleste totul pana cand prinde o culoare usor aramie. Adauga smantana peste costita si lasa sa dea de cateva ori in clocot. Sosul trebuie potrivit la gust de sare si piper cu un minut inainte de a ii stinge focul.

Spaghete smantana

Cand spaghetele sunt gata, le scurgi foarte bine de apa si le pui intr-un castron. Toarna sosul peste spaghete si amesteca bine. Serveste delicioasele spaghete cu smantana cat sunt calde, pentru a te bucura pe deplin de gustul lor deosebit.  Vor fi mancarea ta perfecta pentru seara: o mancare usoara, o combinatie perfecta de spaghete, smantana si costita afumata.

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 19.05.2010
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 19.05.2010
Articolul urmator »
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024
Incepe quiz
Ce tip de mancare te defineste?
Ce tip de mancare te defineste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (74)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Vanilia naturală: Ingredientul vedetă în bucătărie (4 vizite)