Simplu si delicios: Salata de boeuf

Cuprins
Fie ca este Paste, Craciun, Revelion, aceasta nu lipseste de pe masa noastra. Plus ca este usor de preparat si poti sa te bucuri de gustul ei de fiecare data cand ti se face pofta. Iata reteta mea:
Salata de boeuf
Ingrediente:
- 450 g piept de pui
- 500 g cartofi
- 150 g morcov
- 50 g mazare
- 50 g radacina telina
- 100 g muraturi
- 2 linguri mustar
- Maioneza
- Masline negre si muraturi pentru decor
Cum prepari salata de boeuf?
Cureti morcovii, cartofii si telina. Pui carnea, cartofii taiati in sferturi, morcovii intregi, bucata de telina si mazarea intr-o craticioara.
Acoperi cu apa, adaugi putina sare si pui la fiert, la foc mic, pana cand sunt moi. Le lasi sa se raceasca.
Tai marunt carnea, legumele si muraturile (castravetii, gogosarii).
Amesteci totul cu maioneza si potrivesti gustul cu sare, daca este necesar.
Decorezi cu masline negre si muraturi.
![]() |
Astfel, ai obtinut usor o salata de boeuf aspectuoasa si foarte gustoasa!


