Rasfata-ti preparatele cu un savuros sos de tarhon

Cuprins
Fie ca pregatesti o friptura de vita la tava, fie ca prepari dressingul pentru un file de peste, sosul de tarhon este ideal. Aroma inconfundabila a plantei-condiment si finetea cremei de smantana o sa transforme preparatele tale intr-un regal culinar. Incearca si tu sos de tarhon!
Sos de tarhon
![]() |
Ingredinete:
O ceapa rosie, mica
O cana de smanatana
3 cubulete de unt
o legatura de tarhon, maruntit
sare
piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie pune la incins untul si arunca in valtoarea lui cremoasa solzisorii de ceapa rosie. Caleste bine pana cand devin aurii, dupa care adauga smantana si tarhonul tocat.
![]() |
Amesteca bine si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Sosul tarhon este gata, numai bun de pus langa preparatele delicioase din meniu. Ai sa incerci acest sos de tarhon?


