Rețete delicioase
Înapoi la

Un strop de China in farfurie - supa chinezeasca

Un strop de China in farfurie - supa chinezeasca

Alexandra Machitescu

Bucataria chinezeasca este faimoasa in toata lumea pentru preparatele pline de gust pe care le ofera. Totusi, nu multi se incumeta sa pregateasca un preparat chinezesc de teama unui esec. Diva Hair te invata cum sa-ti prepari acasa o minunata supa chinezeasca cu taitei.

Incearca acum o supa chinezeasca cu taitei

Supa chinezeasca Ingrediente necesare pentru supa chinezeasca:
300 gr carne de pui (aripioare)
2 catei de usturoi
o radacina de ghimbir (sau pudra de ghimbir)
2 linguri sos de soia
2 cepe
100 gr ciuperci
50 gr taitei
100 gr varza
3 frunze de coriandru
un ardei iute
sare
piper

Cum prepari supa chinezeasca?

Supa chinezeasca

Pasul 1:
Carnea se curata bine si se taie cat mai mica. Se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce fierbe vreo 20 de minute si se spumeaza bine se adauga si ceapa taiata marunt.
Pasul 2:
Acestea se mai lasa la foc cam 10 minute si se adauga usturoiul, varza si radacina de ghimbir taiata rondele.
Pasul 3:
Dupa 15 minute de fiert usturoiul se scoate si se arunca. Acum se adauga sosul de soia, ardeiul iute taiat marunt si taiteii.
Pasul 4:
Se mai lasa la foc mediu pana cand taiteii sunt bine fierti si se condimenteaza dupa gust.
La sfarsit se pun frunzele de coriandru (il poti inlocui cu patrunjel).

Chiar daca in bucataria chinezeasca nu gasim foarte multe retete de supe, cele care exista sunt delicioase si merita incercate. Pregateste-ti supa chinezeasca si vei avea parte de-o experienta culinara de neuitat.

Articolul urmator
Supa de sfeclă roșie: 3 rețete pentru un microbiom echilibrat
Supa de sfeclă roșie: 3 rețete pentru un microbiom echilibrat
Ai gusturi proaste la mancare?
Incepe quiz
Ai gusturi proaste la mancare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    liliya (anonim)
    14 martie 2013 23:11

    interesanta reteta si cred ca am sa incerc sa o prepar.multumesc frumos pentru idee.