Un strop de China in farfurie - supa chinezeasca

Un strop de China in farfurie - supa chinezeasca
Alexandra Machitescu
Luni, 17.05.2010

Cuprins

Bucataria chinezeasca este faimoasa in toata lumea pentru preparatele pline de gust pe care le ofera. Totusi, nu multi se incumeta sa pregateasca un preparat chinezesc de teama unui esec. Diva Hair te invata cum sa-ti prepari acasa o minunata supa chinezeasca cu taitei.

Incearca acum o supa chinezeasca cu taitei

Supa chinezeasca Ingrediente necesare pentru supa chinezeasca:
300 gr carne de pui (aripioare)
2 catei de usturoi
o radacina de ghimbir (sau pudra de ghimbir)
2 linguri sos de soia
2 cepe
100 gr ciuperci
50 gr taitei
100 gr varza
3 frunze de coriandru
un ardei iute
sare
piper

Cum prepari supa chinezeasca?

Supa chinezeasca

Pasul 1:
Carnea se curata bine si se taie cat mai mica. Se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce fierbe vreo 20 de minute si se spumeaza bine se adauga si ceapa taiata marunt.
Pasul 2:
Acestea se mai lasa la foc cam 10 minute si se adauga usturoiul, varza si radacina de ghimbir taiata rondele.
Pasul 3:
Dupa 15 minute de fiert usturoiul se scoate si se arunca. Acum se adauga sosul de soia, ardeiul iute taiat marunt si taiteii.
Pasul 4:
Se mai lasa la foc mediu pana cand taiteii sunt bine fierti si se condimenteaza dupa gust.
La sfarsit se pun frunzele de coriandru (il poti inlocui cu patrunjel).

Chiar daca in bucataria chinezeasca nu gasim foarte multe retete de supe, cele care exista sunt delicioase si merita incercate. Pregateste-ti supa chinezeasca si vei avea parte de-o experienta culinara de neuitat.

Vezi si
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Luni, 17.05.2010
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Luni, 17.05.2010
Articolul urmator »
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024
Incepe quiz
Ai gusturi proaste la mancare?
Ai gusturi proaste la mancare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (13)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
liliya (anonim)
14 martie 2013 23:11

interesanta reteta si cred ca am sa incerc sa o prepar.multumesc frumos pentru idee.

Ne găsești pe