Rețete delicioase
Înapoi la

Gustul vitaminizant: supa de zarzavat

Gustul vitaminizant: supa de zarzavat

Alexandra Machitescu

Daca vrei sa ai parte de o masa plina de vitamine si de gust proaspat trebuie sa incerci neaparat o supa de zarzavat. Invata alaturi de Diva Hair cum sa gatesti o supa de zarzavaturi pe placul intregii familii.

Primavara vine odata cu supa de zarzavat!

Supa de zarzavat

Ingrediente pentru supa de zarzavat:

- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- un ardei gras
- ½ radacina de patrunjel
- ½ telina
- 2 legaturi de patrunjel
- 200 gr taietei
- 2 linguri de ulei

Cum prepari supa de zarzavaturi?

Supa de zarzavaturi

1. Uleiul se pune in oala in care facem supa si se lasa la incins.
2. Cand s-a incins, se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la calit.
3. Se stinge cu apa (cam 2 litri) si se adauga morcovii taiati rondele si ardeiul taiat fasii.
4. Restul legumelor (cartofii, patrunjelul si telina) se curata si se pun intregi la fiert.
5. Se lasa pana ce morcovul e bine fiert. Legumele intregi se scot si se adauga taiteii.
6. Se mai lasa la foc pana cand taiteii fierb bine si la sfarsit se adauga condimente si o legatura de patrunjel.

Odata preparata, aceasta supa de zarzavaturi se poate servi atat calda cat si rece. Poti sa adaugi inainte de a o servi putin patrunjel tocat.

 Alte retete care te-ar putea interesa:

Ciorba de linte? Un rasfat sanatos, gustos si de post!

Infrunta astenia de primavara cu vitamine: Gateste ciorba de legume!

Ciorba de rosii - Numai buna pentru zilele calduroase ce urmeaza!

Articolul urmator
Limba de vită: beneficii și idei de rețete
Limba de vită: beneficii și idei de rețete
Ce spune gustul preferat despre tine?
Incepe quiz
Ce spune gustul preferat despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.