O supa pentru toate simturile: supa de usturoi

O supa pentru toate simturile: supa de usturoi
Alexandra Machitescu
Miercuri, 09.06.2010

Cuprins

O supa este speciala datorita legumelor pe care le pui in ea. Prepara o supa de usturoi frantuzeasca si bucura-te de gustul ei alaturi de cei dragi. Francezii prepara supa de usturoi pentru o cina usoara. Mai mult, ei spun ca aceasta este un adevarat medicament datorita proprietatilor usturoiului.

O supa de usturoi delicioasa!

Ingrediente necesare pentru supa usturoi:
- 25 catei de usturoi
- 100 gr branza telemea de oaie
- 3 linguri ulei de masline
- o ceapa
- cimbru
- 3 cuisoare
- sare
- patrunjel
- piper
- 8 felii de paine neagra

Cum prepari supa usturoi?

 supa de usturoi

1. Cureti usturoiul si il pui la fiert in apa cu sare si piper.
2. Peste, pui cuisoarele, cimbrul si ceapa tocata.
3. Lasi supa la fiert cam 25 de minute si presari pe deaspura putin patrunjel.
4. Feliile de paine le tai cubulete si le stropesti cu ulei de masline.
5. Peste paine pui branza rasa si dai totul la cuptor.
6. Crutoanele obtinute le pui in castron peste care adaugi supa si o servesti imediat.

Aceasta supa de usturoi se serveste fierbinte dar este foarte gustoasa si rece. Peste, mai poti pune putin parmezan.

Vezi si
Cele mai bune condimente pentru pui
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Miercuri, 09.06.2010
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Miercuri, 09.06.2010
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Miercuri, 09.06.2010
Articolul urmator »
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (73)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Monia (anonim)
9 februarie 2011 14:02

Arata delicios... YAM! Vreau sa o incerc si eu. Multumesc pentru reteta.

Ne găsești pe