Rețete delicioase
Adevarata Stare de Bine

Trei rețete noi semnate de Chef Samuel Le Torriellec, disponibile de astăzi în ediție limitată doar la OMV

Miercuri, 05.04.2017
de Divahair

Începând cu 04 aprilie, în toate stațiile OMV vor fi introduse în meniu trei noi rețete create de chef Samuel le Torriellec: Baguette Caprese, Baguette Peking și Baguette Tandooricuprețuri pornind de la 8,99 lei și ajungând până la 12,99 lei.

Samuel Le Torriellec este în momentul de față unul dintre cei mai apreciați chefi din industria gastronomică românească.

Cele trei noi rețete create: Baguette Peking cu rață prăjită și sos Peking, Baguette Tandoori cu piept de curcan la grătar și sos tandoori și Baguette Caprese cu mozzarella, roșii și pesto combină arome inedite pentru toate preferințele.

Chef Samuel Le Torriellec - retete pentru OMV

“Suntem bucuroși că chef Samuel a răspuns afirmativ invitației noastre de a fi alături de echipa OMV. Acest lucru reprezintă pentru noi o alegere importantă de a fi, încă o dată, la înălțimea așteptărilor clienților noștri. Ne aflăm într-un continuu proces de adaptare la nevoile clienților noștri în mișcare, convinși că vrem să oferim cele mai bune servicii și produse. Avem încrederea că eforturile, pasiunea și grija investite în crearea acestor noi rețete vor face diferența pentru vizitatorii noștri și vor reconfirma faptul că stațiile OMV sunt o destinație completă pentru ei”, explică Adrian Nicolaescu.

Adrian Nicolaescu

„Am ales să mă alătur familiei OMV din simplul fapt că, pentru mine, mâncarea nu trebuie să fie neapărat pretențioasă pentru a fi bună. Cred în mâncărurile simple, realizate din ingrediente proaspete, ce reușesc întotdeauna să surprindă savoareafiecărui component. Îmi place faptul că românii au preferințe variate și o înclinație pentru gustul tradițional al mâncării. Cred că estepăcat să nu ne bucurăm de o mâncare bună, în orice moment, indiferent de momentul zilei sau unde ne-am afla”, a declarat chef Samuel Le Torriellec.

Pasiunea lui Chef Samuel pentru bucătărie a început de când avea 16 ani și de atunci a lucrat în restaurante cu 2 și 3 stele Michelin din Franța și a condus un restaurant cu o stea Michelin. Consideră că diferența dintre un restaurant cu stele Michelin și un alt restaurant este aceea că, în cazul primului, perfecțiunea este o cerință obligatorie.


Sandvișuri noi și training permanent al echipei VIVA

Cele trei noi rețetecreate de chef Samuel sunt disponibile din aprilie, în toate stațiile OMV. Ingredientele au fostatent selecționate iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.

Introducerea noilor rețetereprezintăîncă un pas în dezvoltarea continuăa OMV înrolul de lider al pietei de retail de carburanți și răspunde preferințelor consumatorilorîn mișcare.

Informaţii generale:


Cu vânzările grupului de 42,41 miliarde de euro și o forță de muncă de aproximativ 27.000 de angajați în anul 2013, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursă. Segmentul de Explorare și Producție beneficiază de o bază solidă în România și Austria și include un portofoliu internațional în creștere. În 2013 OMV a înregistrat o producție de aproape 288.000 bep/zi. În domeniul Gaze Naturale și Energie, OMV a comercializat aproximativ 425 TWh de gaze naturale în 2013. OMV operează o rețea de conducte în Austria, iar în Austria și Germania operează platforme de depozitare de gaze naturale cu o capacitate 2,6 miliarde m3. În domeniul Rafinare și Marketing, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 17,4 milioane de tone și avea la sfârșitul anului 2013 aproximativ 4.200 de stații de distribuție carburanți în 11 țări, printre care și Turcia.

Despre VIVA

Din 1994, stațiile de alimentare OMV au oferit mai mult decât servicii de alimentare pentru mașini și pentru clienți. Magazinele și zona de gastronomie precum și serviciile oferite de stațiile OMV au fost permanent dezvoltate pentru a răspunde dorințelor si nevoilor clienților noștri. VIVA a setat un reper în cultura stațiilor de alimentare cu carburanți, transformând vizitele în stații în pauze plăcute, caracterizate de o atmosferă plăcută, produse de top și personal atent la nevoile clienților. Pe lângă un meniu de mâncare proaspătă, VIVA oferă o gamă bine definită, de peste 1.500 produse care răspund nevoilor zilnice ale clienților și servicii precum: transfer de bani, asigurare RCA, plată facturi, servicii de curierat sau livrare de flori.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!