Dacă vrei o dragoste eternă, acesta este tipul de bărbat cu care să te vezi

Dacă vrei o dragoste eternă, acesta este tipul de bărbat cu care să te vezi

Ramona Jurubita

Femeile visează cu ochii deschiși la marea dragoste. Încă din adolescență își imaginează cum arată alesul, cum va fi momentul marii întâlniri și cum se va desfășura totul între ei pe parcursul vieții. Da, asta înseamnă că percep adevărata iubire ca pe o poveste eternă dintre doi oameni care pot rămâne împreună pentru totdeauna.

Și tu ai aceleași așteptări când îți proiectezi viitorul în minte? Totuși, trebuie să știi că nu este ușor să conviețuiești în fiecare zi a vieții tale cu același om. Veți trece prin multe momente împreună, bune și rele, așa că trebuie să îl alegi cu mare grijă, ca să te asiguri că nu va pleca de lângă tine când îți este lumea mai dragă. Nu îi poți jura iubire infinită unui om care nu îți oferă siguranță, reciprocitate și încredere.

Miri care se plimbă pe plajă ținându-se de mână.

Dacă ești în căutarea unei iubiri eterne, întâlnește-te cu un tip care vrea cu adevărat să fie cu tine. Alege un partener care nu-ți trimite poze indecente înainte de a te cunoaște personal. Asigură-te că, înainte de orice, îți cere numărul de telefon, te sună, apoi te ia de mână și te scoate în oraș. Trebuie să fie cineva care depune eforturi pentru a planifica o întâlnire distractivă și care nu se gândește cum să te ducă la el acasă din prima seară. Ai nevoie de cineva care să depună ceva efort în a te cuceri, nu? 

Ieși cu un bărbat care nu încearcă să te sărute de la prima întâlnire, care te conduce până la ușa de la intrare pentru a se asigura că ești în siguranță și apoi te îmbrățișează călduros de rămas bun. Cineva care vrea să ia lucrurile încet și știe că iubirea nu este un joc trecător, ci o promisiune de lungă durată. Cam așa ar trebui să se comporte un cavaler în primele interacțiuni, astfel că vei înțelege dacă te merită sau nu. Apoi trebuie să fii atentă la detalii, să observi dacă se schimbă pe parcurs sau dacă rămâne la fel de respectuos și drăgăstos.

Ieși cu un băiat care te face să zâmbești cu gura până la urechi și să râzi până lăcrimezi. Nu uita, cu timpul, aparențele de la început dispar, dar felul în care cineva te face să te simți va dura pentru totdeauna. Vei avea aceiași fiori de fiecare dată, aceeași bucurie pe chip.

Întâlnește-te cu un tip care vrea cu adevărat să te cunoască, să vadă versiunea ta reală, nefiltrată. Vezi dacă dorește să descopere ce te face să ai fluturi în stomac și ce îți aprinde sufletul. Contează mult să observi că vrea să știe care este cantitatea exactă de zahăr pe care o pui în ceaiul tău dimineața și dacă ai aceleași gusturi ca ale lui. Da, micile detalii contează mai ales în dragoste. 

Acest om îți va aduce zâmbetul pe buze prin gesturi mici, cumpărându-ți prăjitura preferată, pregătindu-ți o cafea sau invitându-te la o plimbare când ești stresată. Se va gândi la binele tău în fiecare secundă. Deja te visezi la brațul său, nu-i așa?

Citește și: 10 gesturi făcute inconștient de bărbați care fac toată diferența în ochii femeilor

Tot el este acela care îți lasă ție ultima felie de tort, fiindcă și-a dat seama cât ești de pofticioasă, iar el este generos, altruist și nu-și dorește nimic mai mult decât să te vadă zâmbind, știind că în acest moment el este sursa fericirii tale.

Nu-ți pierde vremea cu un tip dacă nu îți oferă timp! Ai nevoie de o persoană care îți acordă toată atenția sa în fiecare secundă în care sunteți împreună. Alesul își ține ochii ațintiți asupra ta pentru că tu îi ești de ajuns și nu are nevoie de nimic altceva. De asemenea, se bucură de fiecare parte a relației voastre și este genul de om care oferă întotdeauna tot ce are mai bun în toate. Așa este cel mai bine, fiindcă ar fi tare neplăcut să te implici doar tu în această legătură și apoi să suferi. Într-un cuplu, reciprocitatea este esențială.

Întâlnește-te cu un domn galant care vrea să îi cunoască pe cei dragi ție, care merge la cină cu părinții tăi și nu se comportă niciodată urât, chiar dacă aceștia îl calcă pe nervi ocazional. Este important să vrea cu adevărat să-ți cunoască cel/cea mai bun/ă prieten, fiindcă știe cât de mult înseamnă pentru tine.

Întâlnește-te cu un tip care este întotdeauna sincer, care îți va răspunde fără ezitare la fiecare întrebare pe care o ai. Alege o persoană care este atentă la sentimentele tale, dar care îți va spune întotdeauna adevărul, chiar și atunci când ar putea să te rănească puțin. Sufletul tău pereche va ști că minciunile sunt toxice și a fost martor la modul în care acestea ucid încrederea. Va prefera să poarte o discuție deschisă, în loc să îți ascundă realitatea și să îți provoace o rană profundă în timp.

Ieși cu omul care își cere scuze primul, chiar dacă tu ai provocat cearta. Lui nu-i pasă cine a greșit, tot ce vrea este să îndrepte lucrurile și să existe din nou armonie între voi. În plus, nici nu ia în calcul varianta de a accepta să mergeți la culcare dacă sunteți supărați unul pe celălalt. Împăcarea este primul lui scop în momentele tensionate.

El ar trebui să fie cel mai mare susținător al tău, să te încurajeze mereu și să te provoace în fiecare zi să fii mai bună, pentru că vede ce potențial ai și cât de mult poți evolua. Este alesul dacă vrea ca lumea să vadă toată magia și frumusețea pe care le vede el în inima ta.

Dacă ești în căutarea unei iubiri care să dureze pentru totdeauna, nu uita că veșnicia ne sperie pe mulți dintre noi. Este plină de neprevăzut și unii oameni chiar nu vor să aibă parte de atât de multe peripeții.

Asigură-te că te întâlnești cu un tip care caută același lucru. Dragostea eternă trebuie să fie dorința amândurora, scopul care vă leagă și vă ține împreună.

Acest articol este o adaptare a articolului redactat de Shani Jayawardena și publicat pe Thoughtcatalog.

Citește și: 18 bărbați dezvăluie motivele neobișnuite pentru care s-au îndrăgostit de partenerele lor

Surse foto: Pexels

Surse articol: ThoughtcatalogElitedailyLoverly

Articolul urmator
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
Fă testul acesta și află de cine te vei îndrăgosti în 2020
Incepe quiz
Fă testul acesta și află de cine te vei îndrăgosti în 2020

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.