Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru soție

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru soție

Adina Saleh

Mesaje de dragoste pentru soție? De ce nu? Mesajele sunt la modă în zilele noastre. Fie că sunt transmise prin intermediul scrisorilor sau virtual, ele sunt dovada clară a romantismului și dragostei ce i-o purtați partenerei.
Astăzi, mesajele sunt doar la un clic distanță, ba mai mult, ele pot fi alese în funcție de ceea ce dorești să-i transmiți femeii dragi. Nu este necesar să fii un romantic incurabil cu talent la poezii pentru a-ți impresina partenera. Ține, însă, cont de vorbele lui Chris Rock, care spunea un mare adevăr în ceea ce le privește pe doamne: „Femeile au nevoie doar de trei lucruri în viață: apă, mâncare și complimente.”

 cuplu de indragostiti care se imbratiseaza iar tanara zambeste

 Iată câteva dintre cele mai cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru soție

Femeile adoră să fie surprinse în fiecare zi. Iubesc, de asemenea, surprizele și cu siguranță sunt mult mai romantice decât domnii. Însă, se știe că o femeie trebuie cucerită în fiecare zi, iar dacă nu puteți de fiecare dată să faceți asta prin fapte, măcar prin cuvinte ar trebui să-i demonstrați cât de importantă este ea, dar și cât de mult o iubiți. Partenera dumneavoastră va aprecia enorm, iar lucrul acesta va face ca sentimentele dintre voi să se păstreze mereu vii. Așadar, nu ezitați să-i trimiteți zilnic câte un mesaj de dragoste soției, iar noi vă recomandăm câteva dintre cele mai celebre maxime despre iubire, care aparțin unor personalități.

 • Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână – Alfred de Musset;
 • Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc – Liviu Rebreanu;
 • Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt când sunt în preajma ta – Roy Croft;
 • Te vreau pe tine, pentru că-i mai simplu decât să îmbrățișez omenirea întreagă, de care aș avea nevoie ca să te înlocuiesc – Jacques Salome
 • „Te iubesc și te voi iubi toată viața, iar dacă și după moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna.” Dante Alighieri.

citește și: 8 semne că ai întâlnit pe cineva care va fi în viața ta pentru totdeauna

 Mesaje de dragoste pentru soție la aniversarea căsătoriei

Aniversarea căsătoriei este un prilej foarte fericit în orice familie. Este momentul când cei doi soți își aduc aminte de clipa în care și-au declarat iubire pe viață, și-au făcut jurăminte reciproce și și-au unit destinele în fața oamenilor și a lui Dumnezeu. Nicio aniversare a căsniciei nu poate fi trecută cu vederea, iar pentru aceia dintre dumneavoastră care nu sunteți firi prea romantice, măcar o dată pe an, cu această ocazie specială pentru cuplul dumneavoastră, ar trebui să apelați la astfel de mesaje de dragoste pentru soție. Pentru a veni în întâmpinarea domnilor, le recomandăm câteva astfel de declarații. Astfel, vă puteți inspira, pentru a i le spune partenerei pentru a o impresiona și a-i demonstra cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră. Iată câteva mesaje de dragoste pentru soție la aniversarea căsătoriei.

 • Draga mea, tu ești secretul fericirii și al succesului meu. Ești femeia la care am visat. Femeia care a transformat un vis într-o realitate. Femeia care mi-a luminat viața și datorită căreia am descoperit adevăratul sens al vieții, din clipa în care ai acceptat sa te căsătorești cu mine. Te iubesc, frumoasa mea soție.
 • Iubirea mea, ai transformat relația noastră într-o familie frumoasă. Din prima clipă de când te-am văzut am știut că tu ești aleasa. Cânt te privesc în ochi văd pace și fericire. Ești motivația mea de a merge mai departe, indiferent de greutățile pe care ni le oferă viața, ești motivul tuturor lucrurilor bune care se întâmplă în viața mea. Draga mea soție ești cel mai prețios cadou pe care viața mi l-a oferit.
 • Draga mea soție, dragostea mea pentru tine este nesfârșită și îți promit că-ți voi fi veșnic recunoscător pentru toate lucrurile pe care le-ai făcut în acești ani de când suntem căsătoriți, pentru mine și familia noastră.
 • Iubita vieții mele, acum, la aniversarea căsniciei noastre, încă simt același lucru ca în ziua când ne-am spus „Da”. Îmi doresc în continuare să fii femeia lângă care să îmbătrânesc și sunt sigur ca iubirea ne va ține împreună până la finalul zilelor noastre. Când îți privesc zâmbetul, îmi dau seama că acesta este motivul pentru care sunt îndrăgostit nebunește de tine. Iar pe măsură ce timpul trece, constat că dragostea noastră este din ce în ce mai puternică. Îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine și îți promit că și eu voi fi în continuare alături de tine. Te ador și iubesc mai presus de orice. Ești floarea din viața mea, care îmi înseninează zilele.
 • Draga mea soție, îți jur ca nu te voi părăsi niciodată. Voi fi mereu acolo pentru tine ori de câte ori vei avea nevoie și te voi sprijinii în tot ce ai nevoie. Este o onoare sa fiu soțul tău și sunt foarte mândru să am o soție ca tine. Nu îmi este ușor să-mi exprim sentimentele, dar pot doar să-ți spun că „Te iubesc” și am să o fac mereu. Ești motivul care mă face să lupt mereu pentru a merge mai departe și de a nu renunța niciodată.

cuplu de tineri casatoriti mire si mireasa careisi tin mainile impreunate in forma de inima

citește și: Sfaturi de la Jeff Bridges pentru o căsnicie fericită

Mesaje de dragoste pentru soție și copii

Pentru orice cuplu căsătorit copiii sunt foarte importanți, aceștia sunt legătura dintre soț și soție, care îi unește pe viață și mai presus de orice sunt fructul dragostei dintre cei doi. Astfel că, cel puțin atunci când aveți aniversări în familie trebuie să fiți pregătiți pentru a vă declara dragostea pentru cel mai de preț cadou primit de la viață, care este familia.

Iată câteva mesaje de dragoste pentru soție și copii, de unde domnii se pot inspira pentru a le transmite, la rândul lor, atunci când simt nevoie să-și exprime gândurile și sentimentele.

 • Draga mea, ești cea mai rară și frumoasă floare de pe această lume, iar eu sunt cel mai norocos bărbat, prin faptul ca te am. Dragostea mea pentru tine va dăinui mereu. Mă rog zilnic lui Dumnezeu pentru tine și pentru copiii noștri, iar cea mai mare teamă a mea este să nu vă pierd pe voi. Vă iubesc cu toată ființa mea.
 • Sărutul tău mă vindecă de orice suferință, iar atingerea ta îmi aduce mereu mângâiere. Dragostea ta este ca oxigenul pentru mine și doar când ma gândesc la tine, inima mea începe să zâmbească. Nu mi-am imaginat niciodată ca aș putea fii un tata și un soț bun, până în clipa în care ai apărut în viața mea, iar apoi mi-ai dăruit copiii aceștia minunați. Ești motivația mea de fiecare zi și te iubesc enorm atât pe tine cât și pe copiii noștri.
 • Îmi este greu să-ți scriu un mesaj de dragoste pentru ca nu mă prea pricep la cuvinte, dar vreau să-ți spun doar că ești totul pentru mine, draga mea soție. Te iubesc pentru ceea ce ești și pentru că ești mama copiilor mei. Sunt recunoscător că voi sunteți familia mea.
 • Cel mai frumos lucru în viața mea este că vă am pe voi, dragă soție și dragi copii. Când spun fericire, mă gândesc doar la voi. Când spun „ cel mai bun lucru din viața mea”, de asemenea, mă gândesc tot la voi. Tot ce înseamnă iubire și amabilitate sunteți tot voi și sunt recunoscător Divinității pentru că v-a adus în viața mea.

o familie frumoasa formata din tata,mama si doi baieti unul blond, celalalt saten, pozand impreuna fericiti

De ce să-i scrii o scrisoare de dragoste soției?

Dragi domni, dacă vă adresați această întrebare și nu aveți răspuns, vă spunem noi de ce. Scrisorile de dragoste nu se vor demoda niciodată, deși într-adevăr nu prea se mai poartă, din păcate, în zilele noastre. Iar asta nu pentru că doamnele nu ar fi impresionate să primească astfel de scrisori, ci pentru că romantismul a cam dispărut. Însă, dacă sunteți un tip creativ, boem și aveți vorbele la dumneavoastră, atunci nu ezitați să vă impresionați soția, măcar la ocazii, cu câte o scrisoare în care să vă așterneți toate gândurile și sentimentele. Astfel de mesaje de dragoste pentru soție, transmise prin intermediul scrisorilor pot fi o dovadă clară a dragostei ce i-o purtați, în plus o poate păstra pentru totdeauna. Dacă îi veți scrie la fiecare aniversare a voastră câte o scrisoare, în timp veți aduna multe amintiri pe care le puteți reciti împreună peste ani. Imaginați-vă că sunteți amândoi ajunși la vârsta senectuții și recitiți scrisorile pe care i le-ați oferit la fiecare aniversare, de-a lungul vieții. Ce poate fi mai frumos în viața de cuplu?

Dacă, însă, nu vă pricepeți să vă așterneți gândurile pe hârtie puteți alege măcar să-i trimiteți zilnic soției câte un mesaj romantic, o scurtă declarație sau măcar să faceți un mic gest prin care să-i demonstrați că o iubiți. Bineînțeles că mesajele sunt deja un „must have” al zilelor noastre și cu siguranță trimiteți zilnic cel puțin unul pe rețelele de socializare, dar nu ezitați să se numere printre ele și unul de dragoste. Va aprecia mult lucrul acesta, vă garantăm.

scrisoare si un stilou cu peniță cu cerneala neagra

Ce mesaje de iubire scurte să-i trimiți partenerei ca s-o impresionezi

Pentru aceia care nu se pricep la prea multe vorbe le venim în întâmpinare oferindu-le câteva idei de mesaje scurte, pe care să le trimiteți soțiilor și iubitelor pentru a le impresiona. Acestei categorii de bărbați le putem spune doar că, indiferent de cadoul pe care i-l oferiți partenerei, acesta trebuie să vină însoțit și de un mesaj. Așa că, să nu credeți că dacă i-ați oferit un buchet de flori sau un dar prețios, nu trebuie să-i transmiteți și un mesaj de iubire, chiar dacă alegeți să fie unul scurt. Iată de unde vă puteți inspira pentru a alege un mesaj de iubire pentru soție.

 • Doar alături de tine sunt cu adevărat eu.
 • Eşti frumoasă pentru că eşti iubită şi îti promit că aşa vei fi mereu.
 • Ești raza de soare care-mi luminează viața.
 • Te-ai născut să-mi luminezi calea.
 • Ești limanul vieții mele.
 • Strălucești ca o stea și miroși ca un trandafir.
 • Vocea ta este muzica mea preferată.
 • Mă topesc la auzul vocii tale.
 • Am fost un ghețar și m-ai transformat într-o mare de dragoste.
 • Ești aerul pe care-l respir.
 • Ești tot ce am mai scump pe lume.
 • Dintr-o mie de femei, te-aș alege tot pe tine.
 • Dacă ar fi sa o iau de la capăt, tot pe tine te-aș alege.
 • Te iubesc, ca-n prima zi.
 • A fost scris să-mi fii iubită și să fim pe veci împreună.
 • Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc în prezența ta.
 • Tu ești primăvara vieții mele.
 • Ești rază de soare care îmi luminează viața.

Mesaje pentru soție de ziua ei

Ziua de naștere a soției este mereu un eveniment important în familie și un prilej bun de a vă exprima și a trimite mesaje de dragoste soției. Vă recomandăm câteva astfel de mesaje, din care să vă puteți inspira.

 • Ești cea mai fermecătoare femeie, pe care am întâlnit-o vreodată! Sunt norocos că am trăit în toți acești ani alături de tine și îmi doresc ca următorii să fie fel. Îți doresc mereu să ai o dispoziție bună iar zâmbetul de pe față să nu-ți lipsească niciodată, ca eu să-l pot admira în fiecare dimineață! La mulți ani!
 • Draga mea soție, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc noroc și bani, fericire și mulți ani!
 • Scumpa mea și draga soață, să ai parte de o viața, plină de noroc și bani și din suflet, La mulți ani!
 • Îți urez să ai parte mereu de zâmbet pe chipul tău, să fii veselă, senină, să ai parte de lumina! La mulți ani!
 • Sănătate, fericire, zile multe și senine, mult noroc să ai în viața, te iubesc draga mea soața!

cuplu matur care se imbratiseaza si par foarte fericiti, fotografie alb-negru

Mesaje pentru soția însărcinată

O femeie însărcinată, se știe că este mai sensibilă din cauza gravidității. De aceea, bărbatul trebuie să își aleagă cu grijă mesajele pe care i le va transmite. Orice cuvânt spus pe un ton mai ridicat sau răspicat o poate afecta pe viitoarea mămică. De aceea, cuvintele frumoase sunt mereu binevenite, îi vor da o stare de liniște, va știi că este protejată și are pe cine să se bazeze. Nu faceți economie la astfel de cuvinte, folosiți-le ori de câte ori aveți ocazia, arătați-i ca îi sunteți alături și vă bucurați că ea va fi mama copilului dumneavoastră. Trimiteți-i mesaje de dragoste în timpul zilei, când sunteți departe și nu ezitați să-i spuneți orice simțiți pentru ea.
Un simplu „ Abia aștept să devii mama copilului meu”, poate face minuni pentru partenera dumneavoastră. Sau o simplă declarație de dragoste, poate fi exact mesajul pe care îl aștepta din partea soțului. Așadar nu uitati să trimiteți mesaje de dragoste pentru soție cu orice ocazie, chiar și atunci când nu există un motiv aniversar, faceți  astfel ca în fiecare zi să-i dați un motiv de a se reîndrăgosti de dumneavoastră.

surse: truelovewords.com, libertatea.ro, almanahonline.ro

Surse foto: pixabay.com

Articolul urmator
Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei
Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.