Cinci semne mai mult decât clare care îți arată că un bărbat te place la nebunie

Cinci semne mai mult decât clare care îți arată că un bărbat te place la nebunie

Alida Enache

Oare te place sau nu te place? Asta este întrebarea! Știi și tu doar că bărbații nu se pricep să-și exprime sentimentele, mai ales atunci când se tem că ar putea fi refuzați. Deși sunt reprezentanții sexului tare, deseori se pierd cu firea atunci când vine vorba de iubire. Partea bună este că, oricât de mult ar încerca ei să își mascheze sentimentele, există câteva gesturi mici care îi dau de gol. Încearcă doar să fii atentă la ele și vei vedea că este destul de ușor să-ți dai seama dacă un bărbat te place sau nu. Haide să vedem care sunt cele cinci semne de netăgăduit care îți arată că se visează alături de tine!

Imagine cuo femeie și un bărbat care se țin de mână în restaurant

Cinci indicatori puternici care îți arată că un bărbat te place

1. Te abordează. Dacă ești la o petrecere, el va veni la tine, te va aborda și va iniția o conversație. Dacă nu este în apropierea ta, va face absolut orice pentru a te contacta sau pentru a-ți atrage atenția. Poate fi dificil pentru să găsească o scuză pentru a intra în vorbă cu tine, mai ales dacă nu vă cunoașteți. Nu uita că dragostea nu ține cont de nicio barieră, așa că așteaptă-te să vină în fața ta cu un subiect de discuție extrem de creativ, poate chiar ciudat.

Atunci când un tip te place, el este dispus să zică chiar orice ca să inițieze o conversație cu tine. Ți-ar putea cere lucruri de care nu ar avea nevoie sau ar putea inventa un subiect de discuție care nu are nicio legătură cu tine. Cine știe, poate că firma la care lucrează vrea să facă angajări și s-a hotărât să te întrebe pe tine dacă ai avea vreo cunoștință care ar putea fi interesată. Poate că un apropiat de-al lui își caută coleg de apartament, iar tu l-ai putea ghida către persoana potrivită sau poate că părinții săi își doresc să ia cina într-un restaurant luxos, iar tu pari să știi cele mai alese locuri din oraș. Oricum ar fi, un lucru este cert: a pus ochii pe tine.

2. Te ascultă atent și își amintește detaliile importante. Uau! Bărbații chiar fac asta? Cei îndrăgostiți, da, nu mai încape urmă de îndoială. Cu siguranță că și tu ai observat că, atunci când placi pe cineva cu adevărat, ești dornică să afli fiecare detaliu despre viața sa. Pur și simplu nu te mai saturi să-i asculți poveștile! Ei bine, același lucru se întâmplă și atunci când un bărbat place o femeie. Dacă pune multe întrebări despre viața ta și dacă arată un interes exagerat despre tine și interesele tale, e clar că te adoră. Mai mult, dacă observi că își aduce aminte toate lucrurile pe care i le-ai spus, înseamnă că te-a ascultat cu atenție, că își dorește să investească timp și energie în tine.

3. Limbajul corpului. Gesturile noastre ne dau de gol de fiecare dată. Știi doar! Dacă observi că bărbatul respectiv îți imită limbajul corpului, asta înseamnă că este foarte acaparat de persoana ta și că încearcă să se apropie de tine. De asemenea, dacă se apleacă atunci când îți vorbește, dacă se uită la tine insistent și languros, dacă stă cu picioarele îndreptate către tine, deja își imaginează un viitor alături de tine.
Încearcă să acorzi mai multă atenție felului în care se comportă după ce îți zice o glumă, de exemplu. Dacă te place, va vrea să îți observe imediat reacția și te va privi... poate chiar puțin cam prea fix. Mulți experți spun că pupila unui bărbat se dilată atunci când este interesat de o femeie, deși ar putea fi destul de dificil pentru tine să observi acest detaliu.

4. Se comportă diferit în preajma ta. Atunci când un tip te place, el se va comporta diferit în preajma ta, chiar dacă o face în mod inconștient. Uneori poate părea puțin nervos sau chiar agitat, iar alteori poate exagera cu atitudinea clasică de bărbat „macho”. Dacă observi că își schimbă comportamentul atunci când este cu tine, este evident că vrea să îți intre în grații. Nu se simte extrem de confortabil în preajma ta tocmai pentru că vrea să te impresioneze și ar putea părea nesigur pe el.

Încearcă să fii mai atentă la felul în care se comportă cu alte persoane sau întreabă-i pe prietenii lui care sunt reacțiile sale în mod normal. De exemplu, dacă flirtează cu toată lumea sau este super prietenos și atent când vorbește cu oricine altcineva, cu siguranță că nu ar trebui să-ți faci planuri prea mari alături de el.

5. Îți complimentează aspectul. Atunci când un tip te place, el va face tot posibilul să îți demonstreze asta. Cum? Complimentându-te! Este cea mai la îndemână “unealtă”. Știai deja că ești frumoasă, dar îți va aminti de fiecare data când va avea ocazia. Va observa orice mică schimbare pe care ți-ai făcut-o și, bineînțeles, te va informa în legătură cu asta. În felul acesta, el îți arată că te observă, că este atent și că te apreciază. În schimb, dacă tipul respectiv îți este prieten apropiat, cel mai probabil că doar încearcă să fie drăguț complimentându-te. Iar asta nu înseamnă neapărat că se visează în fața altarului alături de tine.

Tu ce crezi? Ce alte gesturi îi dau de gol pe bărbații îndrăgostiți?

Citește și: Cum sa învârți bărbații pe degete, fără efort, cu cinci trucuri ușoare

Surse articol: Thoughtcatalog, Mindbodygreen, Parade

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Doar îți irosește timpul? Opt semne că e timpul să te desparți de el/ea
Doar îți irosește timpul? Opt semne că e timpul să te desparți de el/ea
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui
Incepe quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.