Cum să manifești o viață amoroasă mai bună în anul 2022

Cum să manifești o viață amoroasă mai bună în anul 2022

Alida Enache

Cu toții ne dorim o viață amoroasă mai bună, nu-i așa? Până la urmă, ce rost are să te bucuri de minunățiile existenței dacă nu o poți face alături de persoana iubită? Iubirea, fără doar și poate, este cel mai înălțător și pur sentiment pe care îl poate simți omul și tocmai de aceea tânjim cu toții după o fărâmă de dragoste!

Fie că ești într-o relație sau nu, fie că ești mulțumit de situația ta actuală sau nu, lucrurile pot deveni oricând mai bune. Trebuie doar să sperăm și... să manifestăm! Dacă și tu îți dorești să-ți îmbunătățești semnificativ viața amoroasă, te invităm să descoperi în rândurile de mai jos cum poți manifesta asta!

 Ilustrație cu două inimi care se trag ca doi magneți

Ce este manifestarea și cum funcționează ea?

Manifestarea nu este nimic altceva decât simpla Lege a Atracției pe care o cunoaște toată lumea. Pentru a obține ceva trebuie să gândești acel lucru, să crezi în el și să acționezi în acest sens, nu-i așa? Accentul se pune pe acțiune, bineînțeles, pentru că nu ajunge doar să speri la o minune. Noi, oamenii, manifestăm în mod constant gânduri, în mod conștient sau inconștient, iar acest fapt ne afectează orice plan al vieții, inclusiv pe cel amoros.

Cum îți afectează manifestarea viața ta amoroasă?

Nesiguranțele noastre ne afectează viața amoroasă în diverse moduri. De la frica de a trimite un mesaj cuiva la teama de a ne arăta vulnerabilitatea în fața persoanei iubite, îndoielile în legătură cu propria persoană și gândurile negative ne-au pus bețe în roate încă dintotdeauna fără ca măcar să ne dăm seama.

Cu siguranță că și tu ai realizat la un moment dat că este absolut necesar să renunți la anumite gândiri limitative sau la anumite modele comportamentele toxice pentru a putea trăi o viață mai bună. Ei bine, acest lucru este valabil și în cazul vieții amoroase, pe care o poți îmbunătăți semnificativ dacă începi să practici manifestarea.

Vezi și care sunt cele Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche

Cum să manifești o viață amoroasă mai bună?

1. Dezvoltă-ți conștiința – Legea Atracției nu este despre a-ți dori ceva anume și despre a aștepta ca acel ceva să se întâmple în mod miraculos, ci ea afirmă faptul că modul în care te comporți sau te simți în legătură cu acel lucru ar putea atrage anumite energii către tine. Atunci când ne referim la viața amoroasă sau la întâlnirile romantice, energia pe care o dai tu mai departe este chiar cea pe care o vei primi înapoi. Asta înseamnă că felul în care te comporți cu sinele tău se va proiecta asupra altora. Așadar, primul pas pentru a manifesta o viață amoroasă mai bună este să-ți conștientizezi comportamentul și gândurile, dezvoltându-ți conștiința.

2. Renunță la obiceiurile care nu servesc obiectivelor tale – Odată ce vei deveni conștient/ă de energia pe care o emani și de ceea ce-ți dorești cu adevărat poți face anumite ajutări în viața ta pentru a obține ce-ți dorești. De exemplu, dacă ești în căutarea unei relații sănătoase și de lungă durată, dar ai anumite nesiguranțe înrădăcinate care te fac să fii gelos/geloasă sau manipulator/manipulatoare, poți atrage în mod inconștient parteneri/partenere problematici/problematice. Lucrează la propriile tale îndoieli în legătură cu propria persoană și acordă prioritate dragostei de sine, iar în felul acesta vei atrage parteneri/partenere care te vor iubi exact așa cum ești.

3. Ia controlul asupra vieții tale - Trebuie să conștientizezi cu adevărat că tu ești singura persoană care are controlul asupra vieții sale. Viața nu ți se întâmplă pur și simplu, ci tu o faci să se întâmple. Tu îți stabilești traiectoriile existenței, dar și felul în care aceasta are loc. Odată ce-ți vei recunoaște această putere, modul în care relaționezi cu cei din jurul tău se va schimba complet.

Cum să-ți îmbunătățești viața amoroasă dacă ești singur/ă?

Dacă te simți epuizat/ă sau stresat/ă din cauza aplicațiilor de dating sau din cauza întâlnirilor romantice, atunci cu siguranță că nu vei obține niciodată relația mult visată. Întâlnirile nu trebuie să fie deloc obositoare, ci chiar plăcute dacă îți dorești cu adevărat o frumoasă poveste de dragoste.

Pentru a putea manifesta o viață amoroasă mai bună, este nevoie să îți schimbi percepția pe care o ai în legătură cu relațiile. De ce vrei să ai pe cineva lângă tine? Din teama de a nu rămâne singur/ă, din plictiseală sau pentru că îți dorești o persoană alături de care să te bucuri de minunățiile vieții?

Adu-ți aminte că toate evenimentele de care ai parte se întâmplă cu un motiv! Chiar și o întâlnire care nu a mers deloc bine îți poate oferi o importantă lecție de viață, ceea ce ar trebui să te bucure, să te mulțumească. Fiecare etapă a vieții își are rostul ei și chiar și aceasta, cea în care îți cauți sufletul pereche, poate fi de-a dreptul fermecătoare dacă îi permiți. Profită de singurătate pentru a te cunoaște mai bine și pentru a te conecta cu sinele tău, iar mai apoi vei putea înțelege că fericirea ta nu ar trebui să depindă de o altă persoană. Odată ce te vei vindeca de traumele trecutului și vei începe să fii fericit/ă pe cont propriu vei putea atrage și o persoană pe măsură alături de care să începi o frumoasă poveste de dragoste.

Citește asta când îți este dificil să te iubești pe tine însuți

Cum să-ți îmbunătățești viața amoroasă dacă ești într-o relație?

Poate că ești deja într-o relație de lungă durată, dar nu ești foarte mulțumit/ă de ea sau poate că ești la începutul unei noi povești de iubire, dar comunicarea dintre tine și partenerul/partenera de viață nu este prea eficientă. Ei bine, manifestarea te poate ajuta să-ți îmbunătățești relația în oricare dintre aceste situații!

Și în acest caz, cel mai important este să te cunoști pe tine, înainte de toate. Trebuie să-ți conștientizezi nevoile și comportamentul pentru a putea înțelege mai bine ce energie emani în jurul tău. De exemplu, dacă ești o persoană generoasă de fel s-ar putea să fi ajuns în punctul în care să-i pui pe alții pe primul loc, iar pe tine pe ultimul. În schimb, dacă ești o persoană perfecționistă și autocritică s-ar putea s-ar fii excesiv de critic și cu partenerul/partenera de viață. De asemenea, dacă ai impresia că relația ta te ține în loc și că nu-ți poți urma visele ai putea ajunge să ai resentimente și chiar să te deconectezi de persoana iubită.

Citește și Când o femeie oferă celorlalți prea mult, întotdeauna va primi mai puțin

Atât timp cât nu există un tipar toxic, felul în care funcționează relația ta este doar o reflectare a propriei energii și a modului în care te vezi pe tine însuți. De exemplu, dacă simți că oferi prea mult iubitului tău/iubitei tale, dar nu primești același lucru la schimb, este cazul să înveți să îți oferi ție mai mult. Dacă îți critici relația sau partenerul/partenera trebuie să înveți să fii mai blând cu propria persoană.

În acest caz, este foarte important să înveți să nu ai așteptări de la cel/cea cu care te iubești. Ai putea fi tentat/ă să zici că tu faci toată munca și că partenerul/partenera ta nu face nimic pentru a îmbunătăți relația, iar în felul acesta nu vei face decât să atragi alte probleme pe care nu ți le dorești. Iubirea trebuie oferită necondiționat, nu uita asta! În dragoste niciodată nu este cazul să ții scorul.

În felul acesta poți manifesta o viață amoroasă mai bună în anul 2022. Tu ce părere ai? Ești pregătit/ă să manifești cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume? 

Citește și: Dragostea este mult mai ușoară când ai partenerul potrivit lângă tine. Uite de ce

Surse articol: Theverygirl, Myimperfectlife, Bustle

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.