De ce e așa greu să ierți persoana care te-a înșelat

De ce e așa greu să ierți persoana care te-a înșelat
Ramona Jurubita

Trădarea este un gest care ar trebui să îi scoată imediat din viața ta pe oamenii care ți-au greșit. În mod normal, este de evitat reluarea prieteniei cu o persoană care te-a bârfit sau mințit și a relației cu un partener care a vorbit sau ieșit cu altcineva.

Este dureros, știu! Dar ar trebui să te gândești la tine. Ca să existe apoi un echilibru între mintea și sufletul tău, va fi nevoie să ierți și să te eliberezi de energiile negative pe care le-ai adunat. Ai grijă totuși să nu confunzi „iertarea” cu „împăcarea”. Cea din urmă nu ar trebui să existe decât dacă motivele sunt extrem de puternice.

În schimb, trebuie să ierți persoana care ți-a greșit, mai ales dacă nu vrei să ai remușcări o viață întreagă. Va fi un proces extrem de lung și poate vei înțelege mai greu de ce a fost să fie așa. Dar nu trebuie să te descurajeze gândurile pe care le ai, ci să îți impui să treci peste și să mergi mai departe.

Iată de ce este atât de dificil să nu mai ții supărare față de ființa care te-a trădat:

1. Curiozitatea îți va invada fiecare gând Vezi galeria foto » 2. Te vei întreba dacă ai avut și tu o parte din vină 3. Vei simți că nu ești de ajuns pentru un om

Surse foto: UnsplashUnsplash, UnsplashUnsplashUnsplashUnsplash

Surse articol: ThoughtcatalogTalkspaceCafemom

Articolul urmator
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
Pe cine nu poti sa ierti in viata?
Incepe quiz
Pe cine nu poti sa ierti in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.