Femeia din zodiac bună în pat, dar nu și în inima ta

Redactor Andreea Baluteanu

Ce bărbat nu visează la o femeie lipsită de inhibiţii în pat, care să îi transforme cele mai fierbinţi fantezii în realitate? O tipă sexi, care spune „da” la orice provocare şi nu se teme să încerce nimic nou, ba, mai mult, îi deschide ochii asupra unor orizonturi necunoscute ale plăcerii?

Cu toate acestea, deşi îşi doresc o femeie bună la pat, nu toţi bărbaţii sunt capabili să îi facă faţă, mai ales când aceasta nu are cel mai docil caracter! Descoperă nativa care cucereşte în aşternuturi, dar frânge inimi în dragoste!

Bună în pat, dar nu şi în suflet

Aşa cum vă aşteptaţi, nativa din Scorpion este dulcea provocare pe care orice bărbat şi-ar dori să o încerce! Atunci când îi cazi în mreje, satisfacţia este garantată, dar nu toţi tipii au scăpat întregi din mâinile ei.

Se ştie că Scorpionul este cea mai senzuală zodie! Sexualitatea este un aspect important al existenţei nativelor, iar trăsăturile lor de caracter le transformă în cele mai bune amante. Nu e vorba doar de frumuseţea fizică; magnetismul irezistibil al acestor femei conturează experienţe de neuitat în pat.

Înarmate cu încredere în ele şi curaj cât cuprinde, Scorpioanele nu ezită să încerce orice fantezie. Dimpotrivă, abia aşteaptă să îşi condimenteze dragostea cu experienţe care le-ar face să roşească pe altele, mai timide. Rutina le ucide plăcerea în pat: bărbaţii care au norocul de a împărţi dormitorul cu această nativă cuceritoare ar trebui să se înarmeze cu cunoştinţe avansate de Kama Sutra şi să nu uite să îşi reînnoiască abonamentul la sală, pentru că au nevoie de putere ca să le satisfacă pe cele mai bune amante ale zodiacului.

Imaginaţia şi intensitatea puternică, specifice zodiilor de apă, accentuează la rândul lor senzualitatea Scorpionului. Atunci când aceste trăsături sunt dublate de mister şi chiar de o înclinaţie spre misticism (ce bărbat nu e atras de o „vrăjitoare” sexi?), este evident că talentele nativei în pat sunt de neîntrecut.

Nimeni nu o poate contrazice că e o maestră în aşternuturi, dar cu totul altfel stau lucrurile în dragoste. Nu te aştepta ca o Scorpioană tipică să semene cu un „pansament de pus de rană” şi nici să te înconjoare cu dovezi de afecţiune şi tandreţe calde. Dimpotrivă, nativa îţi va da mult de furcă până ce o cucereşti, iar misiunea de a-i păstra iubirea se dovedeşte a fi şi mai dificilă. Nu te va înşela, ci pur şi simplu te va părăsi, mărturisindu-ţi cu sinceritate motivele sale, dacă va simţi că locul ei nu mai e lângă tine.

Şi nici măcar nu am adus în discuţie cea mai periculoasă trăsătură a nativei din Scorpion! Apetitul pentru răzbunare şi caracterul tăios, atunci când o calci pe coadă, sunt cele care ar trebui să înspăimânte orice bărbat cu planul măreţ de a o cuceri. Dacă nu vrei să te trezeşti cu inima ţăndări şi cu câteva răni (fizice, psihice, afective) greu de vindecat, nu vei îndrăzni să te joci cu această femeie!

Desigur, sunt puţini bărbaţi care ţin cont de aceste avertizări! Fermecaţi de nopţile de pasiune trăite cu magnetica nativă, ei riscă totul pentru a deveni a ei. Uită însă că ea nu este o femeie pe care să o poţi stăpâni! E o vrăjitoare în aşternuturi, dar nu poate şi nici nu vrea să devină o zână duioasă a inimilor.

Să iubeşti un Scorpion e un gest periculos, care îţi va aduce satisfacţie deplină în pat, dar, dacă nu eşti atent, doliu şi groază în suflet!

Articolul urmator Cea mai bună relație din viața ta va fi cu un bărbat care plânge

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (141)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.