Vrăjitoarea zodiacului: femeia cu puteri supranaturale

Vrăjitoarea zodiacului: femeia cu puteri supranaturale

Redactor Alexa Galgau

Deși toate zodiile au anumite haruri și puteri ascunse, există un semn care excelează la capitolul puteri supranaturale. Femeia născută în această zodie are un efect hipnotizant asupra celorlalți și poate să îi joace pe degete după bunul plac. În plus, ea are o intuiție care uneori se apropie de clarviziune și adesea este capabilă să vadă exact cum vor decurge lucrurile în viitorul apropiat. Desigur, această femeie din zodiac are și o atracție către latura ocultă, datorită potențialului enorm de a evolua în această direcție.

Află care este vrăjitoarea zodiacului, despre care se poate spune că are veritabile puteri supranaturale!

Zodia femeii cu puteri supranaturale

Zodiile de apă sunt cele care au cel mai mare potențial în domeniul ocult, deoarece elementul care le guvernează le oferă o intuiție aparte, un fel de al șaselea simț după care se pot ghida. Dintre aceste semne de apă, zodia despre care s-ar putea spune că are puteri supranaturale este Scorpionul. 

Femeia născută în zodia Scorpion este o apariție învăluită în mister. Chiar și după ani în șir de interacționat cu ea, nimeni nu poate spune cu certitudine că știe ce se petrece în mintea și în sufletul ei. Atunci când are de-a face prima oară cu cineva, este ca și cum i-ar face o vrajă persoanei respective. Fără prea mult efort, femeia Scorpion reușește să îl descoasă chiar și pe cel mai secretos om, însă fără a dezvălui mare lucru despre ea însăși. Una dintre puterile cele mai pronunțate ale nativelor din zodia Scorpion este tocmai această capacitate de a induce „o transă” persoanelor din jur, de a scoate la suprafață secretele cele mai adânci. 

Femeia Scorpion este vrăjitoarea zodiacului deoarece puterile ei supranaturale sunt completate de o inteligență foarte ascuțită. În vreme ce Racul este prea emotiv pentru a-și dezvolta puterile, iar Peștii sunt prea visători și fragili emoțional pentru a urma o cale ocultă, Scorpionul are toate calitățile necesare pentru a ajunge departe chiar și în domeniul spiritual. Intuiția puternică este completată de o capacitate ieșită din comun de a analiza la rece, ceea ce o ajută pe femeia Scorpion să vadă prin orice om și prin orice situație, să anticipeze aproape perfect tot ce se va întâmpla și să influențeze evenimentele conform planurilor ei. 

Din păcate, nativa poate să fie atrasă și de partea întunecată a magiei și își poate folosi puterile supranaturale pentru a face rău, pentru că se știe că poate fi foarte răzbunătoare. Atunci când cineva îi face rău, va avea grijă să nu îl lase nepedepsit pe făptaș. Uneori, nativele sunt atât de avansate din punct de vedere ocult (de multe ori fără să știe), încât este suficient să dorească răul cuiva cu ardoare și parcă dorința lor se împlinește. Același lucru se aplică și în cazul dorințelor pozitive. Cumva, femeia Scorpion pare să dețină puterea de a influența universul din jurul ei, dar în același timp nu se bazează pe „avantajele” pe care le are, ci depune eforturi serioase pentru a obține ceea ce vrea, fiind una dintre cele mai perseverente și ambițioase zodii.

Unele native din zodia Scorpion sunt foarte atrase de practica ocultă - unele, de magie albă, altele, de magie neagră. Încă începând din adolescență, nativele vor dori să „cocheteze” cu domeniul supranatural și să intre în contact cu universul ascuns. Mai târziu în viață, ele vor fi uitat de micile experimente din adolescență, dar vor fi interesate de tot ceea ce presupune dezvoltarea abilităților extrasenzoriale, la fel cum vor fi interesate și de dezvoltarea personală. Acesta este unul dintre punctele forte ale zodiei Scorpion: își dorește mereu să avanseze, să ajungă cât mai departe, indiferent de obstacole. 

Femeia Scorpion nu are puteri supranaturale cum vezi în filme și nu poate să dea foc unui obiect din priviri (nici nu ar fi bine să poată, pentru că este cam iute de mânie). Cu toate acestea, dintre toate zodiile, aceasta este cea care are acces la forțele nevăzute și se bucură de o intuiție ieșită din comun, precum și de multe alte abilități, spirituale sau nu, la care alte zodii doar visează. 

Citește și 10 lucruri pe care numai zodia Scorpion le înțelege!

Articolul urmator
„Iubita îmblânzitorului de cai” de Ioana Trif: condimentează zilele cețoase de toamnă cu un fantasy captivant
„Iubita îmblânzitorului de cai” de Ioana Trif: condimentează zilele cețoase de toamnă cu un fantasy captivant
Ai puteri paranormale? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Ai puteri paranormale? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (48)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.