Hoațele de inimi din zodiac: cuceresc bărbații și îi părăsesc fără să stea pe gânduri

Hoațele de inimi din zodiac: cuceresc bărbații și îi părăsesc fără să stea pe gânduri

Victoria Dragan

Cu siguranță ai întâlnit ori auzit cel puțin o dată în viața ta de femei care se pricep să cucerească bărbații, dar se descurcă și mai bine atunci când îi părăsesc, făcând-o în stil mare. Nu stau prea mult pe gânduri, ci le frâng inima fără să le pese că roata se poate întoarce vreodată. Ele sunt hoațele de inimi, femeile care pot fi asemănate cu niște haiduci sentimentali.

Iată în ce zodii se nasc femeile de care orice reprezentant al sexului opus ar trebui să își păzească bine inima!

Patru native periculoase pentru inima bărbaților

Berbec

Pasionala nativă a zodiei Berbec nu stă prea mult pe gânduri atunci când se simte atrasă de un bărbat, ci trece instant la acțiune. Ea știe foarte bine cum să îl pună pe jar, până îl cucerește treptat. Până să își dea seama ce se întâmplă cu el, femeia Berbec se plictisește de acest joc amoros și îl părăsește. Nu este născută pentru a accepta compromisuri amoroase, astfel că preferă să meargă mai departe, în căutarea altei victime masculine. Dacă nu se va simți împlinită nici alături de celălalt, nu va ezita să îl lase cu ochii în soare și cu durere în piept.

Leu

O altă nativă a zodiacului care fură inimile bărbaților este cea născută în zodia Leu. Magnetismul pe care îl posedă ea nu lasă rece niciun reprezentant al sexului opus. Nu degeaba astrologii consideră că acest semn nu poate fi uitat de nimeni de-a lungul vieții. Ea lasă urme adânci în viața oricărui bărbat, indiferent că a avut onoarea de a fi partenera lui ori nu. Reușește să facă o impresie foarte bună încă de la început, dar întâlnirea cu femeia Leu va fi fatidică pentru bărbați. Ea le va fura inima și îi va părăsi fără să stea pe gânduri. La cea mai mică greșeală, această nativă va pleca din relație ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, fără prea multe explicații.

Scorpion

Învăluită în senzualitate și mister, nativa zodiei Scorpion lasă multe victime masculine în urma ei. Le fură inima cu o privire, apoi o ține la foc mărunt, oferindu-le bărbaților din viața ei fericirea doar pentru câteva momente. Dacă o dezamăgesc, nu se vor putea bucura prea mult de compania ei. Pentru a merge singură mai departee, este suficient ca ea să simtă că nu poate să lege acea conexiune de care simte nevoia. Firea ei sălbatică îl înnebunește până și pe cel mai rece bărbat, cel care consideră că este stăpân pe situație. Este o seducătoare înnăscută, așa că nu este de mirare de ce reușește atât de ușor să le fure inima bărbaților.

Săgetător

Reprezentanta zodiei Săgetător este o altă hoață a horoscopului. Ea își lasă repede victimele cu ochii în soare. Bieții bărbați nici măcar nu au timp să reacționeze, să își dea seama ce anume s-a întâmplat cu ei. Nativa frânge inimi pe bandă rulantă, stârnind fluturași în stomac doar cu un zâmbet. Crezi că o încearcă vreo urmă de regret după aceea? Nici vorbă de așa ceva! Deja este ocupată cu următoarea ei victimă. Din dorința de a întâlni bărbatul care îi poate oferi iubirea de care are nevoie, nu îi mai pasă de ceea ce lasă în urma ei.

Hoațele de inimi lasă multe victime în urma lor, dar niciunul dintre bărbații răniți nu regretă în final că le-au întâlnit. Unele povești de dragoste merită trăite, chiar dacă lasă în urmă suferință.

Articolul urmator
De ce bărbații simt mai târziu durerea despărțirii
De ce bărbații simt mai târziu durerea despărțirii
Cate inimi ai frant?
Incepe quiz
Cate inimi ai frant?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (67)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.