Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cea mai senzuală femeie din zodiac

Victoria Dragan

Nu trebuie să faci parte din rândul reprezentanților de sex opus ca să îți dai seama când o femeie emană senzualitate prin fiecare por. Ce este și mai deprimant pentru celelalte este faptul că se observă cu ușurință că ea nu se străduiește să fie astfel, ci are acel aer de mister și sex-appeal fără să facă ceva deosebit, fără să depună vreun efort supraomenesc.

În ce constă oare secretul unei astfel de femei? Ei bine, succesul ei nu are legătură cu hainele pe care le poartă, nici cu machiajul pe care îl adoptă, ci cu atitudinea pe care i-o dictează chiar semnul astrologic sub influența căruia s-a născut.

Așadar, află care este cea mai senzuală femeie din zodiac și ce trucuri poți să furi de la ea!

Zodia care emană sex-appeal prin fiecare por 

O admiri și o invidiezi în aceeași măsură. Nu ai cum să nu te gândești cum reușește să transmită tuturor această senzație și la ce secret de stil apelează în fiecare zi. Dacă te întrebi ce nativă a horoscopului deține titlul de cea mai senzuală femeie din horoscop, află că este cea născută în Scorpion. Ea farmecă orice bărbat cu privirea ei. Este suficient să se uite la el intens, preț de câteva clipe, și va fi complet pierdut. Până și cei mai siguri pe ei, care se bat cu pumnii în piept că pot avea orice femeie, se pierd pentru o clipă în preajma ei.

Reprezentanta zodiei Scorpion nu are nevoie de haine sexi și îndrăznețe pentru a atrage atenția asupra ei. Atitudinea misterioasă și detașată în aparență este cea care îi asigură succesul. Ei nu îi place să cedeze în fața avansurilor unui bărbat, ci vrea să fie cucerită. Vrea să știe că înseamnă mult pentru cel care o curtează, așa că nu îl va accepta atât de ușor în viața ei.

Deși frumusețea ei fizică nu o întrece pe cea a nativelor din alte semne astrologice, nu trece niciodată neobservată. Farmecul ei personal va atrage întotdeauna un număr considerabil de admiratori. Nu va duce niciodată lipsă de bărbați în jurul ei, dar, cu toate acestea, nu are prea mult noroc în dragoste. Reușește să îi atragă în viața ei mai mult pe cei nepotriviți decât pe cel de care are nevoie.

Ce este și mai interesant la nativa acestei zodii este că nu îi place să fie în centrul atenției, dar atitudinea misterioasă o situează mereu acolo, în special în ochii bărbaților. Fără să aibă o experiență vastă în rândul reprezentanților de sex opus, nativa Scorpion reușește destul de bine să îi joace pe degete. Manipularea ei constă în șantajul emoțional. Vestea bună este că bărbații observă ce le face ea, însă sunt complet înnebuniți după tehnica ei, așa că se lasă „vrăjiți” fără să se plângă prea mult.

Trucuri de sex-appeal pentru celelalte native ale horoscopului

Dacă nu ești născută în zodia Scorpion și vrei să afli câteva dintre secretele acestei native, citește rândurile de mai jos:

- fii misterioasă și vei atrage ușor atenția asupra ta. Nu dezvălui despre tine mai mult decât ar trebui să știe cei din jur.

- nu încerca să ieși în evidență prin machiaj intens ori haine extrem de sexi, ci mizează pe un stil care te avantajează;

- sedu-i pe bărbați cu privirea ta intensă. Este suficient să te uiți hipnotizant în ochii lor. Un zâmbet care de abia să îți „atingă” buzele va completa cu succes tabloul senzual.

- nu încerca niciodată să păstrezi cu forța un bărbat în viața ta, ci lasă-l pe el să aleagă dacă vrea să rămână alături de tine;

- ai încredere în atuurile tale. Nu te compara cu alte femei și nici nu îți pierde timpul să îți descoperi defecte.

În opinia ta, chiar este femeia Scorpion cea mai senzuală nativă din horoscop ori există altă zodie care o detronează?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (64)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!