Zodia pe care nu o uită nimeni niciodată

Redactor Andreea Baluteanu

Există o zodie care nu trebuie să depună nici cel mai mic efort pentru a rămâne imprimată în memoria colectivă! Este suficient să îşi facă apariţia, iar cei din jur vor rămâne muţi, martorii unui moment memorabil, pe care şi-l vor aminti şi peste câţiva ani!

Nativa din zodia Leu este cea care face această impresie extraordinară asupra tuturor celor care au norocul să se regăsească în aceeaşi încăpere cu ea! Descoperă mai jos care sunt factorii care antrenează acest magnetism irezistibil!

Nativa din Leu, zodia de neuitat

Toate ne putem mândri că ne-am pus amprenta atât de puternic asupra unei persoane, încât aceasta îşi va aminti de noi pe tot parcursul vieţii. Însă există o nativă pentru care această stare este sinonimă cu normalitatea: Leoaica.

 

Farmecul magnetic al Leoaicei este principalul motiv pentru care cei care au cunoscut-o nu pot să şi-o scoată din minte! Leoaica este înzestrată cu o atractivitate înnăscută! Aşa cum îi stă bine unei regine a junglei, ea păşeşte cu o încredere debordantă, cu bărbia ridicată şi ochii strălucitori, iar această apariţie maiestuoasă nu poate fi trecută cu vederea, mai ales de către membrii sexului opus.

Nici înfăţişarea fizică a nativei nu va putea vreodată să rămână neremarcată. Poate că nu este cea mai frumoasă din zodiac, dar atuurile sale fizice nu sunt deloc mai „sărace” decât ale colegei „de foc”, nativa din Săgetător. Leoaica are o coamă bogată, deasă şi strălucitoare (atribut al fertilităţii după care bărbaţii se dau în vânt), un mers regal şi forme voluptuoase: cu un asemenea fizic, nici nu ne mai mirăm că nimeni nu o poate uita vreodată.

Sunt şi alte native superbe în zodiac, dar ce o face pe Leoaică „cea mai cea” dintre toate? Secretul este atitudinea ei! Ea crede cu toată puterea că este cea mai deşteaptă şi cea mai frumoasă din încăpere, iar încrederea debordantă este de-a dreptul contagioasă. Cu temperamentul ei focos, este suficient să îşi dorească să obţină ceva, pentru a parcurge deja jumătate din drumul spre succes.

 

O altă trăsătură care o face pe nativă de neuitat? Generozitatea! Atunci când păşeşti ca şi cum ai purta o coroană imaginară şi asociezi pasiunea cu un suflet nobil, vei marca pe viaţă orice biet muritor care s-a nimerit în calea ta. Ce este remarcabil în cazul Leoaicei este că ea îi face pe toţi din jurul ei să se simtă speciali: dacă ai norocul să îi fii amică, vei fi copleşită cu cadouri şi atenţii şi vei trăi perpetuu sub lumina unui soare orbitor.

Desigur, nu am afirmat (şi nici nu o vom face) că Leoaica este cea mai iubită fiinţă! Ea nu poate fi uitată, dar temperamentul ei focos nu este înghiţit de toată lumea. Orgoliul nemăsurat seamănă uneori cu o aroganţă de-a dreptul insuportabilă, care atrage şuşoteli şi bârfe acide la adresa nativei. Însă și ura este tot o formă de fascinaţie, iar Leoaicei nici că îi pasă de ceea ce spun cei din jur despre ea!

Că o deteşti sau că o adori, Leoaica nu îţi poate fi indiferentă şi cu siguranţă nu o poţi uita!

Tu ce părere ai? Cunoşti o reprezentantă a acestui semn astrologic, sau eşti născută chiar tu sub „pecetea” maiestuoasă a Leului?

Articolul urmator „Uită-te, ascultă și iubește”: cugetări profunde despre dragoste și viață care-ți vor încălzi sufletul și deschide mintea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (125)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.