Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Mesaj pentru bărbatul însurat: de ce nu mai este interesată soția ta de viața intimă

Ramona Jurubita

Soția ta s-a îndepărtat de tine și nu mai aveți parte de intimitatea care vă apropia la început? Atunci trebuie să afli care este problema și să o rezolvi, pentru că nicio femeie nu procedează așa fără motiv. Nu este cazul să tragi concluzii pripite, ci mai degrabă ar trebui să te întrebi când s-a produs ruptura între voi. Dacă nu îți dai seama de unul singur, stai de vorbă cu partenera ta și discutați deschis despre problemele din cuplu.

Înainte să mergi la ea și să vezi ce se întâmplă de fapt, ai putea să analizezi motivele de mai jos pentru că s-ar putea ca unul dintre ele să fie responsabil pentru distanțarea dintre voi:

Cuplu care are probleme, stând la geam, în agitația orașului.

 1. Este posibil ca soția ta să nu fie interesată în aceeași măsură ca tine de o viață intimă atât de activă
  Nu toți oamenii au același libido și este posibil ca soția ta să aibă o dorință sexuală mai scăzută decât a ta. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care nu dorește să mai aveți parte de seri romantice împreună, dar nu înseamnă că nu te iubește sau că nu te dorește deloc. Lasă-i timp și arată-i că te poți adapta și tu la ritmul ei, dar comunică-i dorințele tale. Din moment ce simte diferit, s-ar putea să nu îți înțeleagă nevoile și trebuie să îi spui ce așteptări ai de la ea.
 2. Poate se simte presată
  Nimeni nu trăiește bine sub presiune și stresul că nu se descurcă așa cum ai vrea poate să o dea înapoi. Tot comunicarea este rezolvarea, dar nu încerca să o presezi și să îi spui că trebuie neapărat să facă ce îți dorești tu dacă ea nu simte la fel. Dă-i timp să se elibereze de tensiunile acumulate și cu siguranță își va îndeplini îndatoririle de soție iubitoare.
 3. S-ar putea să nu simtă că există o legătură puternică între voi
  Este posibil ca partenera ta să nu se simtă conectată emițional cu tine, iar acest lucru o poate împiedica să accepte apropierea fizică. Multe femei consideră că o conexiune emoțională profundă este absolut necesară înainte de a împărți patul cu cineva. Vedeți împreună ce este de făcut ca să restabiliți echilibrul relației voastre, fiți toleranți și nu grăbiți lucrurile pentru că odată descoperită cauza problemei, totul se va rezolva de la sine.
 4. Probabil are alte probleme pe cap
  Stresul de la serviciu, creșterea copiilor sau grija zilei de mâine sunt factori importanți care își pun amprenta asupra vieții de cuplu. Ajut-o să depășească problemele pe care le are ca să se poată concentra pe căsnicia voastră. Poate are nevoie să învețe cum să separe cariera de viața de familie și să nu mai vină acasă îngrijorată de aspectele care nu au legătură cu planul personal.
 5. Poate se simte nesigură
  Poate lipsa relațiilor intime este o pedeapsă pe care ți-o aplică pentru că nu ești lângă ea în momentele în care are nevoie de tine. Trebuie să îi acorzi atenție în orice parte a zilei, nu doar atunci când vă întâlniți în dormitor. S-ar putea să nu mai fie sigură pe relația voastră, să creadă că nu o mai dorești sau că nu o apreciezi. Fă-i complimente, spune-i cât de importantă este pentru tine și comunicarea dintre voi va deveni din ce în ce mai bună. Oferă-i confortul emoțional de care are nevoie și nu vei regreta.

Dacă niciunul dintre motivele de mai sus nu ți se pare că are legătură cu ruptura dintre voi, atunci invită-ți soția la o discuție deschisă și încearcă să afli dacă vina este doar a ta, doar a ei sau este comună. În cele mai multe cazuri, ambii parteneri sunt responsabili de producerea unui dezechilibru și tot amândoi ar trebui să găsească o cale de rezolvare a problemelor.

Citește și: Îndrăgostește-te din nou de partenerul tău de viață - 8 sfaturi pentru relații plictisitoare

Surse articol: TimesofindiaMindbodygreenHuffpost

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta