Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

Opt semne care îţi arată din prima că un bărbat te place

Miercuri, 27.07.2016
de Alexa Galgau

Nu-i așa că de multe ori ți-ai fi dorit să poți citi gândurile oamenilor, în special la o întâlnire, când nu știi exact ce părere are bărbatul din fața ta despre tine? Ei bine, nu vei reuși niciodată să capeți puterni paranormale, însă nu este complet imposibil să știi ce gândește un bărbat când ești în preajma lui. Dacă înveți să citești câteva semne evidente că te place, nu vei mai sta niciodată ca pe ace întrebându-te dacă ai făcut sau nu o impresie bună.

Iată cum se comportă bărbații atunci când se îndrăgostesc și ce îi dă de gol!

Semne că te place: citește-l ca pe o carte deschisă

1. Stă foarte aproape de tine. Unul dintre cele mai evidente semne că te place? Nu doar că îți caută mereu compania, dar are și tendința de a intra în spațiul tău personal și de a te atinge mai des (de exemplu, o atingere pe umăr sau orice contact „accidental” și scurt). Bărbații nu sunt conștienți de acest gest, dar un lucru este cert: nu caută să se apropie decât de femeile pe care le plac și pe care le privesc ca pe potențiale partenere.

2. Te privește direct în ochi. În general, dacă păstrează contactul vizual pentru perioade mai lungi, înseamnă că te place, însă nu te baza doar pe acest semn. Dacă este mai timid, nu te va privi în ochi decât fugar și poate va prefera să te admire atunci când nu ești atentă la el. Adorabil, nu? De asemenea, nu degeaba se spune că ochii sunt poarta sufletului: dacă te place cu adevărat, automat i se vor mări pupilele, aceasta fiind una dintre multele reacții involuntare pe care le avem atunci când ne îndrăgostim.

3. Ține mâinile în șolduri. Poate că nu sună prea bine și în mod sigur nu este foarte sexy, dar este un semn că te place. Dacă își ține degetele mari pe curea și mâinile în șold, aceasta este o postură dominantă, pe care o au persoanele sigure pe ele. Chiar dacă vorbele nu îi dezvăluie sentimentele, corpul le arată fără îndoială. Atunci când unui bărbat nu îi place de o femeie, cel mai probabil își va ține brațele încrucișate, aceasta fiind o postură tipică de „apărare” pe care o abordăm când nu ne simțim confortabil în prezența celuilalt.

4. Își ridică sprâncenele. Și nu pentru că e foarte sceptic în legătură cu ceea ce îi spui, ci pentru că te place. În timpul conversației, urmărește acest semn. Poate să fie vorba și despre o singură sprânceană ridicată în mod sexy în timpul conversației.

5. Va avea un zâmbet cald și sincer. Nu trebuie să citești cărți despre limbajul trupului ca să indentifici un zâmbet sincer, pentru că îți va spune intuiția când ai parte de unul. Există, într-adevăr, multe tipuri de zâmbet, iar unul fals este ușor de identificat după două semne: sunt afișate în general ambele rânduri de dinți (un zâmbet foarte larg și forțat), iar ochii nu zâmbesc (nu se formează acele riduri în jurul lor sau nu au deloc căldură în ei). Un bărbat care te place va afișa un zâmbet cald, care nu poate fi „simulat”.

6. Este interesat de ceea ce spui. Un clișeu vechi de când lumea este acela în care femeia vorbește încontinuu, iar bărbatul dă din cap, absent și evident plictisit. Atunci când ești la o întâlnire, observă dacă partenerul tău dă din cap și te încurajează să vorbești, fie prin gesturi, fie prin întrebări. Crede-ne că, dacă nu te-ar plăcea, nu ar fi deloc atât de dispus să te asculte. O diferență majoră între bărbați și femei este că primii nu prea au obiceiul de a investi energie în persoane care nu reprezintă nimic pentru ei.

7. Îți răspunde la mesaje. Atunci când un bărbat te place cu adevărat, nu te lasă să fierbi în suc propriu. Sigur că nu va putea să îți răspundă în câteva secunde de fiecare dată, dar niciodată nu te va lăsa să aștepți ore sau zile în șir pentru un răspuns. Nu te păcăli singură: dacă face acest lucru, e clar că nu te place suficient!

8. Îți imită gesturile. Un alt semn că te place este imitația: mai exact, adoptă poziția în care stai sau duce paharul la gură când tu faci acest lucru. Toți oamenii au tendința de a-i imita pe cei pe care îi plac, așa că fii atentă la acest detaliu la următoarea întâlnire.

Sunt multe semne că te place pe care le poți „vâna”, dar cea mai bună variantă este să îți asculți inima, pentru că ea nu te minte niciodată!

Te fascinează subiectul? Află mai multe despre limbajul bărbaților!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!