Ritual pentru a atrage iubirea necondiționată a bărbatului din viața ta

Ritual pentru a atrage iubirea necondiționată a bărbatului din viața ta

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Considerăm iubirea un fenomen care se întâmplă de la sine, fără efort, bazată pe atracții și compatibilități. De regulă, vedem dragostea ca pe ceva minunat, dar la care nu contribuim propriu-zis, ci, pur și simplu, ne ia prin surprindere, ne duce pe sus, ne împinge irezistibil către o altă persoană.

Cu alte cuvinte, este ceva care ni se întâmplă, fără ca noi să avem un rol activ. Dar această concepție ”tradițională” se poate schimba, dacă medităm mai mult la puterea minții. Este posibil ca voința și concentrarea noastră să atragă efectiv iubire în viața noastră, iar anumite ritualuri să ne aducă acea dragoste necondiționată la care visăm dintotdeauna.

dans

Puterea ritualului

Un ritual este o acțiune simbolică ce implică gesturi, cuvinte, obiecte, care se desfașoară într-o anumită ordine,  fie că este vorba de un șir de practici, de o succesiune de incantații sau mantre ori de un număr de pași simbolici pe care îi corelăm cu împlinirea unei dorințe sau cu protecția față de forțe malefice. Atunci când efectuăm un ritual,  noi suntem cei care acționăm asupra lumii, în manieră magică, orientând Universul să răspundă nevoilor și dorințelor noastre.

Ritualurile corelate cu iubirea sunt cunoscute de secole, de la formulele magice la elixirurile de îndrăgostire, care trebuie consumate numai în anumite condiții, sub anumite auspicii planetare. Recent însă s-a descoperit că repetarea conștientă a unor cuvinte sau fraze poate amplifica dorința noastră legată de persoana iubită, transformând-o într-o adevărat forță de atracție, ce ne asigură iubirea necondiționată a celui drag.

Un ritual pentru a aduce iubirea în viața de zi cu zi

Iată un ritual extraordinar, care, practicat cu atenție și dăruire, poate atrage mai multă dragoste în viața noastră. Acest ritual este recomandat de fondatorul School of Light, o școală de învățământ spiritual, cu efecte transformative.

iubit

10 lucruri care îl vor face să te iubească mai mult

1. Când îi faci cafeaua dimineață, spune-ți în gând: ”pun în această cafea toată iubirea mea. Fie ca iubirea mea să îi trezească sufletul în fiecare zi”.

2. Când îi gătești ceva, în timp ce mesteci în mâncare în sens levogir (anti-orar), spune în gând: ”iubirea mea îi hrănește inima cu fiecare inghițitură din această mâncare”.

3. Când îi speli hainele, spui: ”lumina mea îi curăță ființa odată cu hainele, și îi umple trupul de fiecare dată când le poartă”.

4. Când îl întrebi dacă întârzie, înainte de a apăsa butonul ”send” la mesaj, spune ”dragostea mea este atemporală și ești binevenit oricând, dragostea mea nu se grăbește, nu e nerăbdătoare, nu se îngrijorează”.

5. Când îi faci un cadou, când i-l înmânezi îți spui în gând: ”bucuria mea îl însoțește, dragostea mea îl amplifică, lumina mea îl curăță”.

6. Când îl săruți îți spui: ”sufletul meu îți sărută sufletul cu iubirea mea”.

7. Când îi ceri să te ajute cu ceva, îți spui: ”îți trimit în avans dragostea mea drept suport și răsplată”.

8. Când te conduce undeva cu mașina, îți spui: ”călătorești în gândurile și inima mea și primești dragostea mea în fiecare drum”.

9. Când e plecat îți spui: ”nu există timp și spațiu pentru iubire, ești chiar acum cu mine, prin iubirea mea”.

10. Când e supărat sau deprimat, îți spui: ”iubirea nu cunoaște obstacole și nici o supărare nu rezistă iubirii mele. Fii binecuvântat prin iubirea mea”.

Așa cum, probabil, v-ați dat seama, acest ritual presupune ca fiecare acțiune legată de bărbatul iubit  să cuprindă un fel de incantație sau binecuvântare, care să-l însoțească pretutindeni. Puterea gândurilor și cuvintelor bune este aceea care poate schimba activitățile voastre cotidiene în adevărate daruri spirituale pentru persoanele la care țineți. Practicând regulat și cu încredere acest frumos ritual, puteți fi sigure că dragostea necondiționată va pătrunde și va rămâne în viața voastră.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cum să transformi o despărțire în cel mai bun lucru din viața ta
Cum să transformi o despărțire în cel mai bun lucru din viața ta
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.