Șase lucruri romantice pe care le poți face, după ce ai relații intime, cu partenerul tău

Șase lucruri romantice pe care le poți face, după ce ai relații intime, cu partenerul tău

Alida Enache

Intimitatea fizică este extrem de importantă într-o relație romantică. Cum altfel te-ai putea conecta mai profund cu partenerul tău, dacă nu prin dăruire totală? Cele mai fericite și solide cupluri întrețin relații intime... de fiecare dată când au ocazia! Până la urmă, nu mai este un secret asta!

După o experiență fierbinte alături de cel pe care îl iubești, te vei simți fericită, relaxată, eliberată și chiar euforică. Tu cum te bucuri de acel sentiment grozav de după? Te ridici pur și simplu din pat și-ți vezi de treaba ta? Sperăm că nu! Poți face multe alte lucruri care să-ți consolideze conexiunea pe care o ai cu partenerul tău. Află din rândurile de mai jos ce este ideal să faci după ce te-ai iubit cu partenerul tău, pentru a profita din plin de momentul vostru intim!

 Imagine cu o femeie și un bărbat care stau în pat și râd

6 lucruri romantice pe care le poți face după ce ai relații intime cu partenerul tău

  1. Faceți o baie împreună. După o partidă incendiară de amor, cel mai probabil că vei simți nevoia să faci un duș rapid. Cu siguranță că ai transpirat, doar ai muncit din greu! Ei bine, în loc să te îmbăiezi înainte sau imediat după ce o face partenerul tău, cel mai bine ar fi să-i propui un duș sau o baie fierbinte în doi. Ce poate fi mai frumos decât să împărtășești un astfel de moment alături de iubitul tău?
  2. Fă-o din nou. Ați făcut-o o dată, într-adevăr, dar asta nu înseamnă că nu o puteți face și a doua oară. Ce te-ar putea împiedica să te cufunzi din nou într-o mare de pasiune și emoții puternice alături de cel pe care îl adori? Poți începe să-l săruți încet, cu mișcări lente. Nu încerca să grăbești procesul și încearcă să-ți dai seama dacă și el, asemenea ție, arde de nerăbdare să vă iubiți din nou.
  3. Îmbrățișează-l. Strânge-l la piept, cocoloșește-l, giugiulește-l sau orice altceva vei vrea tu! Până la urmă, intimitatea fizică nu constă doar într-o noapte de amor. Conexiunea profundă o poți crea de multe ori cu niște îmbrățișări sincere și pasionale. După o sesiune obositoare, o să-ți prindă numai bine să te odihnești în brațele partenerului tău.
  4. Comunică deschis cu el. Actul în sine poate fi extrem de distractiv, dacă nu ești o persoană prea serioasă. Chiar și așa, pe parcursul unei sesiuni intense de iubire, te-ai putea trezi copleșită emoțional, poate chiar intimidată. Ei bine, poți scăpa rapid de această tensiune dacă începi să comunici deschis cu partenerul tău. Poți alegere orice subiect despre care ți-ar face plăcere să vorbești, atât timp cât este amuzant sau chiar stupid. Distrați-vă împreună!
  5. Privește-l în ochi. Ochii sunt oglinda sufletului, nu-i așa? Ce frumos poate fi să-ți privești partenerul în ochi după ce v-ați oferit unul altuia! Uneori, nu mai trebui să spui nimic. Un simplu contact vizual extrem de pasional și intens poate spune mai multe decât 1000 de cuvinte.
  6. Mâncați ceva împreună. Ați avut o noapte lungă și obositoare, așa că nici nu este de mirare că vă e foame! Puteți merge la cea mai apropiată cafenea sau puteți găti ceva cu ceea ce găsiți prin frigider. Trebuie doar să vă hrăniți unul pe celălalt cu cele mai delicioase preparate. În felul acesta, vă puteți apropia mai mult unul de celălalt și, bineînțeles, oferiți șansa organismelor voastre să se refacă... și să se pregătească pentru o nouă rundă!

Acestea sunt cele șase lucruri romantice pe care le poți face alături de partenerul tău după o noapte intensă de amor? Tu ce obișnuiești să faci?

Citește și: Cinci semne mai mult decât clare care îți arată că un bărbat te place la nebunie

Surse articol: Cluber, Gq-magazine, Cosmopolitan

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cum să rămâi pentru totdeauna îndrăgostit de partenerul tău de viață
Cum să rămâi pentru totdeauna îndrăgostit de partenerul tău de viață
Poţi ghici un film după citat?
Incepe quiz
Poţi ghici un film după citat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.