Șase semne că un bărbat îți ascunde adevăratele lui sentimente

Șase semne că un bărbat îți ascunde adevăratele lui sentimente

Ramona Jurubita

Să vrei să știi cât de serios este el în legătură cu tine este, fără îndoială, cea mai frecventă problemă în orice rubrică de sfaturi și, deși ar trebui să fie atât de simplu ca și cum ți-ai întreba partenerul despre starea relației voastre, din păcate, nu este întotdeauna așa.

Ceea ce spune el și modul în care acționează poate avea consecințe foarte diferite pentru voi doi și, deși nu esteindicat să pui la îndoială toate mișcările lui, este important să fii cu ochii în patru. Iată câteva semnale de alarmă importante, care arată că un bărbat nu este sincer în legătură cu sentimentele pe care le are față de tine:

Detectiv care interoghează suspectul într-o cameră întunecată.

 1. Nu te lasă niciodată să-i cunoști prietenii
  Poate folosi câte scuze vrea, spunându-ți că nu te prezintă prietenilor lui pentru că sunt oameni printre care nu ar vrea să te amesteci fiindcă ești specială. Dar dacă nu i-ai întâlnit niciodată nici măcar un prieten, în cel mai bun caz, nu ești o prioritate pentru el, iar în cel mai rău caz, ești o a doua opțiune.
 2. Ezită, în mod repetat, să își facă planuri cu tine
  Fie vrea să te vadă, fie nu vrea. Este un lucru să treci printr-o perioadă aglomerată la serviciu sau să te confrunți cu o criză în familie, dar dacă face planuri doar pentru a le încălca de fiecare dată, se întâmplă ceva și cu siguranță nu ar trebui să mai pierzi vremea așteptând un lucru pe care nu îl va face niciodată.
 3. Refuză să vorbească despre trecutul său
  Ascultă, la fel ca oricine, am întâmplări din trecutul meu despre care aș vrea să nu mai discut niciodată și nu condamn pe nimeni dacă omite o parte a poveștii sale. Cu toate acestea, dacă te vezi cu un tip de ceva vreme și nici măcar nu știi unde și-a petrecut ultimul deceniu, ceva nu este în regulă. Și, ok, poate că el vine după o perioadă de care nu este mândru și se teme de respingere (toți am făcut asta la un moment dat, nu-i așa?), dar până la urmă, realizezi că relația voastră nu poate fi atât de serioasă pentru el dacă nu este dispus să împărtășească măcar un pic din povestea lui cu tine.
 4. Își păzește obsesiv lucrurile
  La finalul uneia dintre cele mai bune întâlniri de 12 ore pe care le-am avut vreodată, l-am lăsat pe partenerul meu la apartamentul lui și i-am dat de înțeles că mi-ar plăcea foarte mult să „ne giugiulim” (ne vedeam deja de o săptămână), când, brusc, a început să inventeze tone de scuze despre cât de scârbos era apartamentul lui și despre cât de rușine i-ar fi fost dacă l-aș fi văzut.
  Deja avusesem o sesiune de sărutări pasionale în mașina lui destul de murdară cu doar câteva nopți înainte, așa că asta părea o scuză ciudată... Câteva nopți mai târziu, l-am văzut într-un bar din cartier cu o fată frumoasă pe care a prezentat-o ca fiind prietena lui care locuiește cu el. Lecție învățată.
  Nu spun că ar trebui să ai libertatea de a umbla prin toate lucrurile lui, dar dacă pare inflexibil și te îndepărtează de spațiul său personal sau dacă pare extrem de posesiv când vine vorba de telefon, ar trebui să fii atentă.
 5. Evită să îți răspundă la întrebări
  Este destul de grosolan când nu răspund politicienii, dar este complet inacceptabil când persoanele importante pentru tine fac asta. Este și mai rău dacă vor să te ducă ușor cu zăhărelul și folosesc scuze precum „Nu știu despre ce vorbești" sau „Faci din țânțar armăsar", răspund la o întrebare punctuală cu răspunsuri lungi care se abat de la subiect, dau vina pe altcineva sau nu răspund niciodată la întrebare – toate reprezintă un alt semnal de alarmă care se încadrează în chitul cu minciuni al unui bărbat care nu este sincer.
  Aceste tipuri de manevre evazive pot include atât răspunsuri detaliate din cale afară, cât și răspunsuri care sunt vagi, care pot fi confuze și greu de descifrat; cheia este să cauți răspunsuri la întrebări care să răspundă, de fapt, la întrebările tale.
 6. Poveștile sale nu sunt coerente
  Toți facem greșeli din când în când. Cu toate acestea, dacă ai observat că este nevoit să explice adesea de ce a omis, schimbat sau „uitat" detalii importante despre locul unde se află sau despre viața sa în general, înseamnă fie că dezvoltă Alzheimer cu debut precoce și trebuie să fie supus unui control, fie că are o altă viață la care nu vrea să participi din anumite motive.

Acest articol a fost redactat de Liz Pardue-Schultz, o scriitoare care își publică eseurile în SheSaid, Salon, PopSugar și multe alte reviste oline. Ea scrie despre relații, sănătate mintală și educație parentală.

Citește și: De ce te evită un bărbat care te place

Sursă articol: Yourtango

Surse foto: iStock

Articolul urmator
6 semne evidente că persoana de lângă tine te schimbă radical în rău
6 semne evidente că persoana de lângă tine te schimbă radical în rău
Ce iti ascunde iubitul tau?
Incepe quiz
Ce iti ascunde iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.