Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Sfaturi în dragoste de la femeile de 60 de ani pentru femeile de 30 de ani

Andreea Baluteanu

Aşa cum 30 de ani este noul 20, cu siguranţă 60 de ani este noul 40! Atunci când suntem înconjurate de atâtea femei frumoase, curajoase, minunate, care se bucură la maxim de prefixul 6 al vârstei, ne dorim din tot sufletul să ne petrecem câteva ore bune în compania lor, la o cafea aromată, pentru a afla ce le face să fie excepţionale!

Noi ţi-am împlinit dorinţa şi am adunat pentru tine 13 sfaturi de dragoste de la femeile de 60 de ani, din care vei profita din plin la 30!

13 sfaturi de dragoste de la femeile de 60 de ani pentru tinerele de 30

Pregăteşte-te pentru cea mai frumoasă viaţă, pentru că sfaturile de mai jos vor avea puterea de a-ţi transforma existenţa!

Iubeşte pe cine îţi face plăcere! Inima pe care o dăruieşti îţi aparţine, iar cursul ei trebuie să fie hotărât de propriile legi, nu de dorinţa părinţilor sau a prietenilor. O dragoste idilică este una asumată, nu dictată!

Alungă prejudecăţile din dragoste! Nu contează dacă bărbatul pe care îl iubeşti este mai tânăr sau mai bătrân ca tine, are sau nu aceeaşi culoare a pielii sau aceeaşi religie. Inima este un organ care nu ţine cont de astfel de prejudecăţi, iar fericirea, cu atât mai puţin.

Sexul este extrem de important! Te-ai colorat în obraji, numai la gândul că o femeie de vârsta bunicii tale ar putea să îţi ofere acest sfat? Ei bine, înaintaşele noastre erau în multe privinţe mai deschise la minte decât noi: şi da, considerau că fapta, nu vorbele contează. Fă tot posibilul pentru ca timpul petrecut în pat alături de cel pe care îl iubeşti să fie la fel de satisfăcător pentru amândoi, deoarece incompatibilitatea sexuală poate ucide relaţii!

Trăieşte fiecare moment de parcă ar fi ultimul! Ai 30 de ani şi convingerea că viaţa ţi se întinde generoasă înainte, dar adevărul este că nu ai nici cea mai mică idee! Fii spontană, romantică, surprinde-ţi partenerul şi nu lăsa rutina să se instaleze în relaţie: astfel ajungi să iubeşti o mie de ani!

Bucură-te de minunile naturii! Un picnic în doi vă va suda relaţia mult mai tare decât un maraton din serialul vostru preferat!

Nu te teme că vei ajunge bătrână, ci plictisitoare. Dacă tipul cu care ieşi poate fi alungat de un simplu rid, atunci nu are loc în viaţa ta nici la 20, nici la 30 şi cu atât mai puţin la 60 de ani. Nu înaintarea în vârstă trebuie să te îngrozească. E a este naturală, iar fiecare etapă din viaţă are frumuseţea ei: rutina ucide însă, şi o face pe nesimţite, cu sânge rece. Plictiseala, nu anii îl alungă pe bărbatul tău în braţele alteia!

Iubeşte necondiţionat, din toată inima. Nu-ţi vinde iubirea la kilogram şi nu îţi închide inima într-o colivie de fier pentru a o proteja. Dragostea este cel mai frumos sentiment, iar exercitarea sa completă, neţărmurită, este ceea ce transformă existenţa unei femei într-un adevărat miracol.

Fă multe poze! Nu ne referim la selfie-uri, ci la amintiri pe care le vei preţui din ce în ce mai mult odată cu trecerea anilor!

Nu mergeţi la culcare supăraţi unul pe altul. Este cel mai preţios sfat de dragoste al unei femei de 60 faţă de una de 30! Noaptea poate fi un sfetnic bun, dar atunci când o umpli cu frustrare, tristeţe sau gânduri de răzbunare, nu va fi cel mai bun aliat al dragostei tale.

Ieşi cu viteza luminii dintr-o relaţie toxică. La 30 de ani ar trebui să fii suficient de înţeleaptă pentru a înţelege că nu poţi schimba pe cineva! Nu îţi pierde cei mai frumoşi ani într-o relaţie care nu îţi aduce nicio bucurie!

Ai încredere în intuiţia ta. Este cel mai înţelept sfetnic: dacă al şaselea simţ îţi şopteşte că de el ai nevoie, fă tot posibilul şi urmează orbeşte glasul său!

Căsătoreşte-te cu un bărbat care îţi este prieten, înainte de toate. Vei trăi relaţii platonice, în care te vei îndrăgosti doar prin cuvinte, dar şi pasiuni mistuitoare, care nu vor avea nevoie de vorbe. Atunci când vrei să te legi de cineva pe viaţă, alege însă acel bărbat cu care te înţelegi la perfecţie!

Spune-i în fiecare zi că îl iubeşti! Cheia dragostei, de la o femeie de 60 de ani către una de 30? Să exprimi dragostea zilnic, verbal şi non-verbal! Spune „te iubesc” din inimă, tare, sincer, dar mai ales atunci când eşti supărată sau dezamăgită!

Tu ce părere ai despre aceste sfaturi de dragoste, de la femeile de 60 de ani către cele de 30?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!