Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Care este vârsta la care femeile ating perfecţiunea

Andreea Baluteanu

La 30 de ani, femeile ating apogeul stilului, dar care este vârsta la care se pot lăuda că sunt cel mai aproape de perfecţiune? Ei bine, oricine are privilegiul de a avea în viaţa sa o femeie de 40 de ani, ştie deja că aceasta este vârsta la care ne atingem potenţialul maxim!

Descoperă mai jos toate atuurile pe care le deţin femeile la 40 de ani şi bucură-te alături de noi de motivele care le transformă în fiinţe cu adevărat minunate!

40 de ani, vârsta la care atingi perfecţiunea

La 20 de ani abia începi să descoperi cu ce simţuri deguşti viaţa, iar la 30 de ani faci primii paşi pe drumul nesfârşit al desăvârşirii. Iată însă atuurile pe care le posezi la 40 de ani, şi care îţi asigură un loc onorabil în compania perfecţiunii!

La 40 de ani...

...ştii ce vrei de la viaţă. Adio, ezitări, teamă, incertitudini, acum ştii prea bine ce îţi doreşti de la viaţă. Dacă la 20 de ani „habar nu am” este replica ta preferată, iar la 30 de ani, parcă începi să domesticeşti acest „habar”, la 40 de ani ai pus cu totul stăpânire pe el. Ţi-ai ales profesia, ţi-ai găsit bărbatul şi ţi-ai cumpărat casa de vis. Ce îţi mai trebuie ca să dai gata şi standardele aspre ale perfecţiunii?

...culegi roadele muncii tale. La 20 de ani înveţi pe brânci şi ai impresia că îţi iroseşti viaţa, iar la 30 de ani munceşti intens, punând în aplicare tot ceea ce ţi-ai însuşit până atunci. Abia la 40 de ani vei începe cu adevărat să te bucuri de roadele eforturilor tale: acum îţi permiţi garderoba, vacanţele, cosmeticele pe care ţi le doreşti, având satisfacţia de a ţi le fi cumpărat singură. Kate Winslet are 40 de ani, şi abia primeşte rolurile vieţii ei!

...ai călătorit în locuri memorabile, ai gustat plăceri nebănuite şi te-ai înfruptat din delicii neştiute unor femei mai tinere. La 40 de ani, cultura ta este îmbogăţită cu cărţi de neuitat şi cu călătorii în locuri exotice, paradisiace. Ai avut parte de experienţe care te-au făcut mai puternică, mai înţeleaptă şi mai deschisă la minte decât o fată necoaptă de 20 de ani sau una temătoare de 30.

...viaţa ta sexuală este una împlinită. Nu asculta de gura lumii, sexul devine din ce în ce mai bun odată cu înaintarea în vârstă. Pe lângă faptul că experienţa ta creşte exponenţial, deja îţi cunoşti trupul, iar mecanismul plăcerii nu mai este o ecuaţie necunoscută. În plus, ai scăpat de inhibiţii şi de temeri ruşinoase. Ce poate rezona mai frumos de atât cu perfecţiunea?

...îţi respecţi trupul ca pe un adevărat templu. Acum tresari dezgustată când îţi aminteşti de obsesia pentru fast food de la 20 de ani sau de dependenţa de cafea şi nopţile pierdute de la 30. La 40 de ani ai înţeles că organismul tău este ca o maşinărie bine unsă, care trebuie alimentată cu mâncare sănătoasă şi diversificată, cu sport, meditaţie şi somn odihnitor. Nu e de mirare că Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, iar vârsta ei se laudă cu prefixul 4!

 

O fotografie postată de Jennifer Lopez (@jlo) pe

...nu îţi mai pasă de gura lumii. La vârstele mai tinere, teama de opinia celorlalţi este inhibitoare. La 40 de ani înveţi însă că gura lumii nu este un criteriu după care să îţi trăieşti viaţa, ci o piedică în calea fericirii tale. Odată cu această eliberare, accesul la perfecţiune este neîngrădit.

...spui ”nu”. Buzele unei femei de 40 de ani articulează atât de frumos un „nu” blând, dar ferm, încât nu e de mirare că aceasta este vârsta ideală. Acum nu îţi mai pierzi timpul încercând să satisfaci persoane imposibil de mulţumit şi nu te mai sacrifici pentru oameni care au merită nici măcar o fărâmă din perfecţiunea ta!

...ai o viaţă împlinită. La 40 de ani ai avansat cel mai probabil în carieră, ai prietene fabuloase, la rândul lor arhetipuri ale perfecţiunii şi o familie superbă. Mai ai nevoie de vreun motiv pentru a-ţi celebra vârsta aşa cum trebuie?

Vestea bună este că nu te vei opri aici! Trăim într-o lume în care vârsta a devenit doar un biet număr insignifiant, iar călătoria la 40 de ani este mai fastuoasă ca la 20 sau 30 de ani, dar sub nicio formă aproape de sfârşit!

Tu ce părere ai? Ating femeile perfecţiunea la 40 de ani?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!