Singurul gest care demonstrează că iubitul tău te înşală

Marţi, 12.07.2016
de Andreea Baluteanu

Nu am fi femei dacă nu ne-am petrece cel puţin câteva momente pe săptămână „contemplând” ideea că iubitul ne înşală. De cele mai multe ori, gândurile noastre negre rămân la stadiul de coşmaruri în stare de veghe şi nu ne părăsesc imaginaţia pentru a se materializa trist în realitate!

Sunt însă şi cazuri în care bărbatul cu care trăieşti îţi este infidel, iar bănuielile tale nu sunt doar triste plăsmuiri ale fanteziei! Descoperă mai jos care este gestul care îţi demonstrează că iubitul tău „are pe alta”!

Gestul care îl dă de gol: te înşală!

Îţi aminteşti scenele dramatice din filmele anilor '90, în care o „ea” furioasă şi înlăcrimată descoperea cămaşa lui pătată de urmele de ruj ale alteia? Ei bine, formulele rezistente la transfer care au împânzit industria cosmetică şi precauţia bărbaţilor, care au învăţat cum să facă faţă talentului nostru de detectiv, au redus până la dispariţia totală numărul acestor cazuri. Aşa cum semnele trădării au „mărşăluit” în pas cu vremea, şi intuiţia noastră s-a adaptat; nu a durat mult să descoperim singurul semn sigur al trădării actuale: o secretomanie ieşită din comun în utilizarea smartphone-ului!

Relaţia mai mult decât suspectă pe care iubitul tău a dezvoltat-o în ultima vreme cu smartphone-ul este cel mai probabil un semn al trădării sale (care poate sau nu să se fi concretizat prin sex cu o altă femeie). Dacă şi-a schimbat parola de la telefon (şi de la Facebook) şi refuză cu obstinaţie să ţi le mai împărtăşească, plasează grijuliu telefonul cu faţa în jos sau îl ascunde în buzunar în preajma ta şi părăseşte încăperea când e sunat sau primeşte un mesaj, este mai mult decât posibil să îţi ascundă ceva: şi nu, nu ne referim la o surpriză aniversară sau la un scenariu romantic de cerere în căsătorie, din păcate.

Ce mai poţi face pentru a te asigura că iubitul tău nu îţi este fidel? Urmăreşte-i atitudinea de fiecare dată când sună telefonul sau primeşte un mesaj! Dacă începe să se agite, se fâstâceşte şi nu mai reuşeşte să te privească în ochi, e semn clar că se simte vinovat. Acest verdict trist este valabil şi în cazul în care vrea să pară complet relaxat şi evită să se uite la telefon atunci când sună, deşi tu îi ceri insistent să răspundă. Chiar dacă tonul lui pare liniştit atunci când îţi proclamă „mai poate să aştepte, acum sunt cu tine”, îi poţi observa uşor privirea hăituită: da, vrea să apese butonul verde, dar îi este teamă de tine şi de ceea ce poţi să afli dacă o va face!

Un alt indiciu care te poate ajuta să îi descoperi cu fler de Sherlock Holmes trădarea? Compară-i atitudinea cu cea de la începutul relaţiei voastre! Dacă nu avea nimic împotrivă în a-ţi comunica parola de la telefonul său şi nu era nici pe departe la fel de grijuliu cu smartphone-ul ca acum, este evident că, din păcate, simte nevoia să îţi ascundă ceva: relaţia sau încercarea de a-i intra în graţii unei alte femei.

Desigur, există şi posibilitatea ca iubitul tău să fie pur şi simplu paranoic sau secretos din fire şi să îşi iubească intimitatea mai ceva ca pe ochii din cap. În acest caz, atitudinea sa ar fi una normală, iar tu nu ţi-ai mai pune întrebarea „mă înşală sau nu”. Dacă bănuielile tale sunt dublate de secretomania sa şi de ascunderea obsesivă a telefonului, ascultă-ţi intuiţia: bărbatul tău te înşală cu alta!

Ce faci dacă suspectezi că ascunde dovezi ale trădării în telefon

Nu, primul răspuns care îţi trece prin minte, „îl distrugi pe el, pe ea şi telefonul”, nu este cel corect! Nu vei face decât să te înjoseşti inutil şi să îţi provoci şi mai multă suferinţă. Nici încercările disperate de a-i obţine parola telefonului sau spionatul demn de filmele cu James Bond nu vor da roade prea plăcute: poţi afla ceea ce te interesează, dar nu într-un scenariu care să îţi facă cinste.

Soluţia pe care ţi-o propunem? După ce te-ai convins că atitudinea iubitului tău întruneşte toate semnalele de mai sus, iar gestul care îl dă de gol că te înşală i-a devenit deja cel mai drag obicei, confruntă-l într-o discuţie sinceră. Încearcă (pe cât posibil) să fii calmă şi acordă-i totuşi prezumţia de nevinovăţie (nimeni nu este vinovat până la proba contrarie). Spune-i ce ai observat şi cere-i să fie onest cu tine: dacă mai are o urmă de bărbăţie în el, îţi va mărturisi în cele din urmă adevărul.

În cazul în care îţi serveşte explicaţii cusute cu aţă albă, nu există o soluţie unanim acceptată. Noi te sfătuim să îţi asculţi intuiţia: dacă aceasta te îndeamnă să pui punct relaţiei, fă-o. Dacă mai vrei să îi acorzi o şansă, iartă-l! Este posibil ca tipul să fi avut doar o tentativă de flirt pe care să o regrete şi să se „codească” să se confeseze, de teamă să nu te piardă. Dacă secretomania cu telefonul continuă, pune punct relaţiei: o femeie demnă nu acceptă să fie jucată pe degete.

Sperăm să nu te afli niciodată în situaţia ca iubitul tău să fie făptaşul unei trădări! Tu ai observat până acum acest gest în comportamentul lui? Descoperă aici şi indiciile care îţi arată că e un mincinos, pentru mai multă claritate!

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (21)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!