Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul iubirii veşnice îţi dezvăluie cât va dura relaţia ta!

Andreea Baluteanu

Clopotele de nuntă sună deja în mintea ta şi te vezi alături de el până la sfârşitul zilelor sau, dimpotrivă, crezi că relaţia voastră nu mai are nicio şansă? Noi te vom ajuta să scapi de îndoieli şi să afli ce şanse are iubirea voastră!

Este simplu! Subconştientul tău ştie deja dacă sunteţi sau nu destinaţi să rămâneţi împreună pentru totdeauna, iar tu nu trebuie decât să îl asculţi! Testul iubirii veşnice îţi spune dacă dragostea voastră va dăinui... sau nu!

Testul iubirii veşnice: vă este scris să rămâneţi împreună până la sfârşitul zilelor?

Te trezeşti întrebându-te dacă relaţia voastră are vreo şansă să vadă zorii eternităţii sau dacă iubirea vi se va spulbera la prima pală de vânt? Află răspunsul alegând una dintre imaginile cu inele de mai jos: nu cel pe care l-ai purta pe deget, ci acela care descrie cel mai bine relaţia voastră!

  1. Ai ales inelul opulent cu smarald

Testul iubirii veşnice este unul extrem de dificil, aşa cum este şi convieţuirea în doi: din păcate, alegerea ta nu spune lucruri prea bune despre relaţia voastră! Dacă ai ales fără să stai pe gânduri cel mai scump inel din selecţia noastră, cu o piatră ostentativă care ţi-ar orbi prietenele extaziate şi ar provoca invidie în inima oricui, înseamnă că pe tine te interesează mai tare aspectele superficiale ale relaţiei, nu profunzimea iubirii!

Ne pare rău, dar tu eşti mai îndrăgostită de imaginea exterioară a iubirii voastre decât de el! Adori să te plimbi cu partenerul la braţ, etalând ţinute scumpe şi bijuterii extravagante, pentru că vrei să atrageţi toate privirile. Ai o picătură de materialism în sânge: din păcate, relaţia voastră nu este întemeiată pe un fundament solid şi nu va rezista testului timpului!

  1. Ai ales inelul sofisticat, cu un diamant fin, delicat

Ai o personalitate de regină şi adori lucrurile sofisticate, rafinate. Relaţia ta este un simbol al perfecţiunii: ai lângă tine un bărbat puternic, care înţelege la fel de bine ca tine importanţa unui obiect de calitate, a traiului luxos şi a confortului. Împreună alcătuiţi un power couple de zile mari... sau nu?

Testul iubirii veşnice nu oferă rezultate favorabile alegerii tale! Eşti o femeie independentă, cu un caracter tare, care poate fi loială tipului potrivit, dar ale cărei pretenţii sunt greu de satisfăcut. Te aştepţi ca relaţia ta să aibă tăria şi perfecţiunea diamantului şlefuit, dar rareori ai răbdarea să pui tu umărul pentru ca legătura dintre voi să deprindă această putere! În plus, este posibil ca din relaţia voastră să lipsească spontaneitatea, micile plăceri nevinovate şi chiar şi dragostea cu potenţial de acces în nemurire. Ne pare rău, dar şi iubirea voastră va fi uşor biruită de primele greutăţi!

  1. Ai ales inelul de plastic împodobit cu o piatră falsă

Îţi aminteşti de comorile preţioase din filme, care erau adăpostite în cufere sărăcăcioase din lemn? Din timpuri străvechi ne-a rămas următoarea pildă: dacă te afli în căutarea unui obiect de valoare, nu scotoci după el în locuri somptuoase, ci în cele care par mai sărăcăcioase! Aşa este şi relaţia voastră!

Cu zâmbetul pe buze, ai ales acest inel jucăuş, cu gândul că tu şi iubitul tău v-aţi distra teribil compunând scenarii romantice în jurul său? Felicitări, dragostea ta va trece testul timpului! Pe tine te interesează EL, înainte de toate, fluturaşii şi palpitaţiile din inimă pe care ţi le dăruieşte, nu inelul scump pe care ţi-l aşază pe deget. Ai merge la altar în compania sa şi a acestei bijuterii ieftine, ceea ce ne oferă certitudinea că veţi fi împreună pentru totdeauna!

  1. Ai ales inelul de foc

„Adio, dar rămân cu tine” este vorba care s-ar potrivi mănuşă relaţiei tale! Pasiunea şi vâltoarea aprigă a sentimentelor vă sunt atât de cunoscute: voi sunteţi unul dintre acele cupluri turbulente, care se iubesc cu patimă, pentru a se urî apoi la fel de intens. Cu toate acestea, nu puteţi să vă despărţiţi şi este probabil să rămâneţi mereu împreună, într-o relaţie on and off care vă împlineşte pe amândoi!

Deşi dragostea dintre voi este de nezdruncinat, precum pasiunea dintre un vulcan şi o tornadă, stingându-vă şi aprinzându-vă reciproc, este foarte probabil să nu aibă un deznodământ tradiţional! Sunt şanse slabe să îţi primeşti inelul de prinţesă şi chiar şi căsnicia se va încheia probabil cu un divorţ, după care vă veţi regăsi din nou unul în braţele altuia! Astfel, relaţia voastră poate dura la infinit, în stilul propriu!

Tu ce părere ai? Eşti de acord cu interpretarea noastră şi cu pronosticul pe care l-am oferit iubirii tale?

Îţi mai propunem două teste edificatoare: testul treptelor şi cel al pasiunii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!