Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul treptelor îţi spune cât de departe o să ajungi în viaţă!

Andreea Baluteanu

Crezi că reuşita în viaţă este strict influenţată de bunăvoinţa sorţii faţă de tine? Eşti convinsă că, dacă destinul te-a luat sub aripa sa protectoare, poţi sta liniştită, relaxându-te până la sfârşitul zilelor? Deşi acceptăm că sunt muritori norocoşi care au câştigat favorurile sorţii, ştim că atitudinea este cea care contează pentru a răzbate în viaţă!

Măsoară-ţi atitudinea şi află cât de departe vei ajunge, alegând una dintre imaginile de mai jos!

Testul treptelor îţi măsoară atitudinea de învingătoare

Vrei să arunci o privire în întunericul de nepătruns al viitorului? Atitudinea ta este maşina cu care vei întreprinde o călătorie victorioasă în timp! Află cât de departe vei ajunge în viaţă, alegând una dintre imaginile de mai jos!

  1. Ai ales imaginea cu scara opulentă cu covor roşu

Visezi la o existenţă somptuoasă, cu mari onoruri! Te vezi înconjurată de lux, cu bogăţii nenumărate adunându-se la picioarele tale, aplaudată la scară largă. Viaţa ţi se aşterne în faţă ca un covor roşu opulent, pe care paşii tăi graţioşi se afundă în mod delicat, în timp ce restul mulţimii dominate aplaudă, ieşită din minţi!

Însă testul treptelor mai dezvăluie ceva despre tine: că eşti mai degrabă o fire contemplativă, nu una de acţiune! Aici este şi pericolul ascuns al imaginii: tu nu atingi nicio treaptă a scării, ci te afli undeva, în spate, de unde doar priveşti tânjind la aceste onoruri. Ai o putere ascunsă în tine: scoate-o la iveală şi fii activă pentru a-ţi îndeplini visul, nu doar pentru a-l urmări pierdută într-o stare de reverie! Vei ajunge departe, pentru că eşti animată de ambiţii mari, dar momentan nu ai păşit încă pe acest drum şi rişti să fii trasă înapoi de teamă!

  1. Ai ales imaginea cu trepte întunecate, urcând spre un cer luminos

Traversezi o perioadă dificilă în viaţă, în care te baţi cu demoni întunecaţi! Obstacolele pe care le-ai învins ar fi doborât pe oricine altcineva, dar tu eşti o  femeie puternică, pe care nimeni nu o va învinge. Deşi ai avut partea ta de eşecuri, important este că de fiecare dată te-ai ridicat şi că fiecare vânătaie vindecată ţi-a dăruit şi mai multă forţă!

Testul treptelor mai are o veste bună pentru tine: te aşteaptă un viitor senin, luminos, precum acest petic de cer albastru care se aşterne în faţa „scării” vieţii tale. Nici nu e de mirare: un caracter special, tare ca piatra, precum cel pe care îl posezi, nu te putea duce decât departe, pe culmile cele mai înalte. Mai strânge puţin din dinţi şi adună-ţi puterile, pentru că triumful este mai aproape decât crezi!

  1. Ai ales imaginea cu o femeie de afaceri victorioasă pe trepte

Hotărârea, disciplina şi consecvenţa de care dai dovadă pot fi cu greu egalate! Dacă îţi pui ceva în minte, nimeni nu te poate opri să obţii ceea ce îţi doreşti. Iar cea mai importantă ambiţie a ta, care te ghidează în viaţă, este succesul profesional: bineînţeles, nu avem nicio îndoială că eşti pe drumul cel bun în a deveni prima femeie preşedinte din România sau CEO-ul unei companii de succes!

Ce dezvăluie testul treptelor despre tine? Că ai o latură profund umanitară şi o modestie care te vor duce încă şi mai departe. Chiar şi atunci când eşti concentrată spre a mai urca o treaptă în cariera ta, nu eziţi să te opreşti pentru câteva clipe, doar pentru a mulţumi unui om care te-a ajutat sau pentru a face cu mâna unui coleg! Te aşteaptă nu numai un viitor de succes, dar şi unul în care vei fi alături de oameni de valoare!

  1. Ai ales imaginea bebeluşului care urcă treptele

Ce poate fi mai dulce decât un bebe care urcă treptele decorate cu magia Crăciunului, împleticindu-se drăgălaş spre dormitorul plin cu cadouri? Noi ne imaginăm cu greu o imagine mai duioasă, dar ce spune alegerea ta despre tine? Eşti o adevărată familistă! Protectoare, caldă şi loială, abia aştepţi să îţi întemeiezi căminul visurilor tale!

Testul treptelor îţi dezvăluie un drum armonios în viaţă, plin de fericire. Poate că nu vei bifa reuşite nenumărate în carieră sau un destin plin de provocări, dar vei avea în jurul tău mereu oameni la care ţii, un foc cald în şemineu, o masă îmbelşugată şi cele mai frumoase sărbători! Nu e una dintre cele mai frumoase definiţii ale sintagmei „departe în viaţă”?

Tu ce părere ai despre testul treptelor? Ţi-a dezvăluit cum va arăta viitorul tău?

Consultă aici şi testul şarpelui, care îţi va spune cine e duşmanul tău ascuns!

Surse foto: pexels.com, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!