Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul pasiunii îţi spune cât de intensă este iubirea ta

DivaHair

Nu este întotdeauna simplu să îţi dai seama dacă eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău când vine vorba de pasiune. Te simţi împlinită în relaţia ta, dar nu ştii exact dacă partenerul tău este de aceeaşi părere? Lasă-ţi subconştientul să se manifeste şi alege una dintre următoarele imagini, fără să te gândeşti prea mult – îţi va spune mai multe despre cât de intensă este iubirea ta!

1. Cine spune că pasiunea intensă există doar la începutul unei poveşti de iubire? Voi sunteţi dovada vie că atracţia poate rămâne la fel de puternică în fiecare stadiu al relaţiei! Nimic nu este interzis în relaţia voastră, iar amândoi sunteţi suficient de maturi pentru a realiza că un refuz nu este un semn de disfuncţionalitate. Pasiunea nu este singurul aspect puternic din relaţia voastră, ci şi încrederea, comunicarea şi afecţiunea. În acest ritm, relaţia voastră se bucură de un viitor sigur!

2. Nu trebuie să fii un expert în limbajul corporal pentru a vedea că atracţia dintre voi este de-a dreptul incendiară! Reuşiţi să vă intuiţi dorinţele unul altuia şi plictiseala nu-şi are locul în niciun moment pe care îl petreceţi împreună.  Corpurile voastre sunt sincronizate perfect, dar eşti sigură că şi nevoile voastre emoţionale sunt pe acelaşi plan?  

3. Poate că pasiunea dintre voi fluctuează uneori, dar un lucru este cert: chimia dintre voi există şi are nevoie doar de un mic impuls pentru a exploda! Flirturile timide sunt suficiente momentan pentru a menţine viu focul pasiunii, iar puţină mai multă încredere în puterea ta de seducţie este tot ce ai nevoie pentru ca el să nu se consume înainte de vreme!

4. Înainte de a stabili că lipsa pasiunii este cauzată de un libido scăzut, gândeşte-te că motivul real ar putea fi reprezentat de un blocaj de comunicare. O mulţime de dorinţe reprimate şi instincte ascunse aşteaptă să iasă la iveală, aşa că fii îndrăzneaţă şi provoacă-ţi partenerul la o discuţie liberă! Ai putea fi surprinsă de cât de dornic este să experimenteze lucruri noi!

Tu cum menţii vie pasiunea în interiorul relaţiei de cuplu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!