Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul răsăritului te învață cum să atragi iubirea în viața ta

Viorica Ghinea, redactor

Fie că te afli într-o relație de cuplu care nu te mai împlinește, fie că ești singură și vrei să trăiești cu ardoare o nouă poveste de dragoste, cert este că nu îți găsești fericirea pe plan sentimental. Nu arunca vina asupra norocului tău, pentru că s-ar putea ca tu să fii cea care își pune singură o barieră în calea dragostei adevărate.   

Ca să îți luminezi mintea și inima, urmează testul răsăritului și descoperă cum poți să atragi iubirea în viața ta.

Testul răsăritului: ce te împiedică să te bucuri de iubire?

Privește cu atenție imaginile de mai jos și alege-o pe cea care te atrage mai mult. Ea te va ajuta să descoperi ce anume te împiedică să fii fericită în dragoste. Citește interpretarea de mai jos și pune în aplicare sfaturile oferite.

1. Nu mai trăi în trecut

Dacă ai ales prima imagine, înseamnă că tinzi să trăiești în poveștile de iubire pe care le-ai avut în trecut. Doar atunci când te vei putea desprinde de ele, când vei depăși ceea ce s-a întâmplat, îți vei putea găsi împlinirea pe plan amoros. Niciunul dintre foștii tăi parteneri nu îți mai poate aduce acum fericirea, pentru că ai nevoie de altceva. Desprinde-te de tot ceea ce ai trăit, dar păstrează lecțiile oferite de viață și nu te teme să ieși din nou la întâlniri. Vei atrage iubirea în viața ta atunci când nu vei mai trăi în trecut și vei începe să te bucuri de prezent.

2. Deschide-ți inima spre iubire

Dacă ai ales a doua imagine, înseamnă că nu te poți bucura de dragoste în viața ta pentru că ți-ai blocat de ceva vreme inima. Faptul că nu ai încredere în iubire, în bărbați și în dreptul tău la fericire te împiedică să îți găsești un partener. Nu mai aștepta ca dragostea să îți pice din cer, ci iubește tu prima. Dăruiește-ți inima, chiar dacă îți este teamă că vei fi rănită. Nu cere nimic în schimb, ci oferă ceea ce ai tu mai bun în sufletul tău. Dacă dăruiești ceva frumos și pozitiv, vei atrage același lucru în schimb.

3. Învață să ai grijă de tine

Dacă ai ales a treia imagine, înseamnă că trebuie să investești mai mult în tine. Iubește-ți corpul, scoate în evidență calitățile tale fizice și nu te teme să flirtezi cu reprezentanții sexului opus. Orice truc care te face să ai încredere în tine merită exploatat. Atunci când vei deborda de siguranță și de împlinire, vei deveni o apariție seducătoare și irezistibilă în ochii oricărui bărbat. Indiferent de momentul prin care treci, nu te neglija niciodată. Iubirea va veni în viața ta atunci când o vei atrage cu energia ta pozitivă. Înainte să te iubească un bărbat, trebuie să te iubești tu.

4. Renunță la așteptări

Dacă ai ales a patra imagine, înseamnă că așteptările pe care le ai de la bărbați sunt prea înalte, astfel că împiedică iubirea să ajungă în viața ta. Cu cât ai pretenții mai mari, cu atât vei îndepărta mai mult șansa de a fi fericită pe plan sentimental. Învață să iubești dincolo de aspect fizic, dotări financiare și alte lucruri care îți par acum valoroase. Iubirea nu trebuie să se intersecteze cu niciunul dintre aceste criterii. Fă această schimbare cât nu este prea târziu. S-ar putea să alungi din viața ta un bărbat care te-ar putea face mai fericită decât îți imaginezi. Dacă nu își va găsi locul în viața ta din cauza superficialității și egoismului, dragostea va fugi de tine.

Ține cont de interpretarea oferită de testul răsăritului și vei reuși să atragi iubirea în viața ta mai repede decât îți imaginezi.

Urmează și testul inimii și află unde este sufletul tău pereche!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!