Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Tipuri de femei iubite de bărbaţi: te numeri printre ele?

Andreea Baluteanu

La prima vedere, o pereche de sâni perfecţi şi un fund bombat atrag privirea tuturor bărbaţilor, dar, în realitate, caracterul unei femei le aprinde în suflete sentimentul arzător al iubirii. Sunt câteva tipuri de femei care se bucură de aprecierea şi respectul tipilor şi care au o hoardă de admiratori la uşă, fără a avea un chip suav de Barbie şi un trup sexi de model Victoria’s Secret.

Află din rândurile de mai jos dacă te numeri şi tu printre tipurile de femei de care bărbaţii se îndrăgostesc cu adevărat, dincolo de o simplă atracţie pasageră!

Tipuri de femei pe care tipii le adoră

Femeia inteligentă

Ai impresia că inteligenţa respinge automat orice tip pe o distanţă de câţiva kilometri? Dimpotrivă! Noi avem un exemplu edificator, care contrazice această ipoteză: George Clooney, probabil cel mai cunoscut şi mai dorit ex-burlac al tuturor timpurilor, care a renunţat la preţioasa sa libertate nu pentru un iepuraş Playboy pufos, ci pentru un avocat specializat în drepturile omului, cu o inteligenţă peste medie: este vorba despre Amal Alamuddin, cea care a spulberat cu delicateţe mitul că numai frumuseţea contează!

Bineînţeles, nu orice bărbat va fi incitat de inteligenţa unei femei, pentru că există şi specimene care se lasă intimidate de IQ-ul peste medie al tipei cu care se întâlnesc, dar cine îşi doreşte să fie iubită de aceştia? Adevăraţii bărbaţi vor aprecia întotdeauna o conversaţie spumoasă şi îşi vor pierde capul după o femeie care ştie să le ofere replica potrivită şi îi stimulează nu doar fizic, ci şi intelectual. O inteligenţă sclipitoare, valorificată şi mai mult de vârstă, este mai preţioasă decât o frumuseţe trecătoare!

Femeia cu umor

Umorul este legat strâns de inteligenţă şi este o altă trăsătură de care bărbaţii sunt extrem de atraşi. Orice tip este pus pe jar de o fată care reuşeşte să îl facă să izbucnească în râs! Întâlnirile cu o femeie cu umor vor deveni adevărate aventuri, imaginaţia şi flerul ei transformând chiar şi cele mai banale ocazii într-o distracţie de zile mari.

Ce mai adoră tipii la femeia cu umor? Faptul că ea nu se ia în serios! Se ştie că bărbaţii nu sunt cei mai mari fani ai comportamentului de divă şi nu se dau în vânt după accesele de drama queen, aşa că o fată amuzantă, cu picioarele pe pământ, le va fi cu atât mai dragă!

Femeia fatală

Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Brigitte Bardot, Sophia Loren, Scarlett Johansson: ce au ele în comun? Pe lângă pleiada de fani de la picioare (să recunoaştem, şi iubiţii noştri visează la ele), fiecare se încadrează cu succes în tipologia femme fatale, seducătoare şi senzuală, fără a depune niciun efort.

Privirea languroasă, vocea moale şi formele voluptuoase sunt numai câteva dintre atributele acestor zeiţe, dar adevărul este că femeile fatale ştiu să transforme orice trăsătură fizică imperfectă într-un adevărat magnet. Cu încredere în sine, inteligenţă şi acel je ne sais quoi înnăscut, ele nu sunt prototipul perfecţiunii fizice, ceea ce le măreşte şi mai tare atractivitatea. Iar bărbaţii nu le pot rezista!

Femeia puternică

Ar putea juca excelent rolul unei eroine în cele mai noi filme de acţiune de la Hollywood, iar puterea caracterului ei compensează din plin lipsa muşchilor masculini! Această femeie nu se lasă niciodată învinsă şi, chiar dacă are parte de propriile căderi, de fiecare dată când e doborâtă la pământ trage aer adânc în piept, se scutură calmă de praf şi porneşte mai departe pe drumul ei către succes.

La fel ca în cazul femeii inteligente, şi această adevărată forţă a naturii poate intimida masculii cu suflet slab, dar va atrage atenţia bărbaţilor de valoare, care au încredere în ei şi ştiu că au nevoie de o femeie pe care să se poată baza. Îi va inspira, le va fi umăr de sprijin, dar îi va ispiti cu trupul ei clădit la sală, prin ore extenuante de fitness, şi cu mintea ei indestructibilă. E clar, bărbaţii sunt nebuni după ea!

Femeia de casă

Spală, găteşte şi calcă precum o Cenuşăreasă, dar nu are nimic din patetismul unei eroine a anilor '50, ci ai putea mai degrabă să o asociezi cu o Superwoman actuală? Femeia de casă este febleţea bărbaţilor: casa ei curată miroase proaspăt, hainele ei sunt mereu apretate, iar mâncărurile pe care le prepară sunt dovada vie a expresiei „dragostea trece prin stomac”.

Desigur, femeia de casă care suceşte minţile tipilor azi nu mai este sinonimă cu casnica anilor trecuţi: poate avea în spate şi o carieră de succes, doar că energia care freamătă în ea o împiedică să stea degeaba atunci când ajunge acasă. Cu atâtea calităţi aliniate frumos în personalitatea ei, nici nu e de mirare că este întruchiparea fidelă a celor mai frumoase visuri masculine. Celelalte femei au motive suficiente să fie invidioase!

Tu ce părere ai? Te numeri printre aceste femei iubite de bărbaţi? La polul opus, descoperă aici şi prototipul tipelor cu care bărbaţii nu s-ar căsători niciodată!

Surse foto: Splashnews, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!