Patru zodii cu atitudine de zeiță

Vineri, 27.05.2016
de Victoria Dragan

Semnul zodiacal sub influența căruia intrăm în momentul nașterii ne înzestrează pentru toată viața cu anumite caracteristici. Unele sunt bune, altele sunt mai puțin bune, dar mai există și cele pe care nu știi exact unde să le încadrezi. Aici ne referim la încrederea în sine, care se poate transforma ușor într-un orgoliu exagerat. Totul depinde de limitele pe care le are fiecare nativ al horoscopului. Totuși, trebuie să recunoaștem că există anumite zodii care nu cunosc limitele în acest sens și își dau adevărate aere de zeiță.

Iată care sunt nativele care îi privesc de sus pe cei din jur și cred că li se cuvine totul!

Top patru native care cred că lumea este a lor

4. Fecioară

Nativa acestui semn zodiacal adoptă deseori un aer superior, comportament cu care îi scoate din sărite pe cei din jur. Având în vedere că suferă de perfecționism, este lesne de înțeles că Fecioara are așteptări înalte și de la cei din jurul ei. De spiritul ei critic nu scapă nimeni! Parcă judecarea celorlalți ar fi preocuparea ei preferată, atât de mult îi place să găsească nod în papură. Cu cât îi denigrează mai mult pe cei din jur, cu atât se ridică mai mult pe ea pe podium, văzându-se deasupra tuturor, exact ca o zeiță a frumuseții și înțelepciunii.

3. Capricorn

Femeia Capricorn adoră să dea lecții de moralitate și de cultură generală celor din jur. Dacă aceștia fac vreo greșeală de acest tip, îi privește ca pe niște insecte, ca pe niște oameni care nu au evoluat prea mult de-a lungul timpului. Într-adevăr, nativa are cu ce se lăuda când vine vorba despre inteligența ei, dar acest lucru nu schimbă cu nimic faptul că își dă are de zeiță fără vreun motiv întemeiat. Din această cauză chiar ajunge să sufere de snobism în viață, lucru care îi îndepărtează pe cei dragi.

2. Săgetător

Altă zodie care crede că nu are niciun defect și își dă aere de superioritate este Săgetătorul. Într-adevăr, nativa este considerată cea mai frumoasă din zodiac, iar ambiția ei nu cunoaște limite, însă nu este cazul să umble cu nasul pe sus. Mai sunt și alte semne astrologice în jurul ei cu care trebuie să împartă locul pe podium. Prin urmare, dacă s-ar gândi mai bine, și-ar da seama că nu are sens să îi privească pe ceilalți de sus.

1.Leu

Nici reprezentanta acestui simbol astrologic nu se lasă mai prejos când este vorba despre orgoliu. Dimpotrivă, ea se află în capul listei care cuprinde zodiile ce își dau aere de zeiță. Adoră competiția, mai ales că este în stare de orice numai să nu piardă lupta. Cum mulți din jur îi cântă în strună, nu este de mirare că această nativă chiar se crede mai specială decât toate femeile din lume. Din păcate, când se lovește de pământ, efectele sunt dureroase, iar rănile se vindecă greu.

Te numeri și tu printre aceste semne zodiacale? Atitudinea de zeiță chiar face parte din felul tău de a fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (25)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!