Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Vârsta la care femeile se simt cel mai bine în pat

Viorica Ghinea, redactor

Viața intimă a unei femei se schimbă pe măsură ce învață mai multe lucruri în dormitor și își descoperă mai bine corpul. Nu degeaba mulți reprezentați ai sexului opus preferă femeile mai mature în pat. Poftele erotice de la începutul vieții sexuale nici nu se compară cu cele care apar mai târziu, când imaginația se îmbogățește la capitolul „fantezii”. Dar oare care este vârsta la care femeile se simt cel mai bine în pat și de ce?

Vârsta la care femeile ating apogeul pe plan sexual

Conform unui studiu condus de către Universitatea din Chicago, denumit „The Social Organization of Sexuality”, libidoul femeilor este condiționat de mai mulți factori. Spre exemplu, acesta poate fi afectat de valorile pe care le are o femeie, de stres, dar și de experiențele anterioare. Dacă reprezentanții sexului opus întâmpină rar astfel de probleme, femeile au nevoie de stimuli puternici. Bărbații au nevoie de cei vizuali, atunci când admiră formele partenerei, în timp ce femeile se simt mai bine atunci când aud cuvinte dulci.

De-a lungul vieții, o femeie trece prin mai multe stadii ale sexualității. De la cel în care este neexperimentată și curioasă să guste cât mai multe plăceri până la cel în care devine nesigură pe corpul ei, pentru că îmbătrânește. Atât nivelul hormonilor, cât și trăirile emoționale influențează dorința sexuală. Spre exemplu, dorința sexuală a unei femei aflate în jurul vârstei de 20 de ani este afectată de grija pentru o sarcină nedorită, dar și de stresul că nu poate să impresioneze un bărbat în pat.

Lucrurile se schimbă în bine pe măsură ce o femeie atinge etatea de 30 de ani, cea care este considerată de către specialiști apogeul pe plan erotic. Nivelul hormonilor în organism nu afectează apetitul sexual, așa cum se întâmplă după menopauză, dimpotrivă.  În plus, obținerea unui echilibru emoțional le oferă mai multă libertate în pat, având în vedere că este vârsta relațiilor seriose, de viitor.

O reprezentantă a sexului frumos ajunsă la vârsta de 30 de ani nu este mulțumită doar de modul în care arată, ci își cunoaște mai bine și preferințele sexuale. Încrederea în sine este cuvântul-cheie al acestei perioade din viața unei femei.

Dacă multe dintre femei nu au obținut până acum orgasmul, se pot aștepta oricând la experimentarea acestei senzații unice. Poate că nu vor reuși să îl obțină din prima alături de partener, adică vor trebui să își cunoască mai bine nevoile corpului prin masturbare, dar vor avea parte de efectele dorite. La această vârstă nu crește doar dorința sexuală, ci și orgasmele devin mai dese și mai intense.

Deși perioada cuprinsă între 30 și 40 de ani este considerată de către specialiști apogeul erotic pentru femei, nu înseamnă că nu există și excepții de la regulă. Sunt și reprezentante ale sexului frumos care descoperă frumusețea vieții erotice după această perioadă. Important este ca orice femeie să aibă o viață intimă alături de un partener care îi cunoaște nevoile și este interesat să i le satisfacă.

Citește și care este vârsta la care femeile ating apogeul stilului, dar și când ating perfecțiunea!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!