Exercitii pentru brate, realizate la sala

Andreea Gluh, redactor

Bratele tonifiate reprezinta un aspect la fel de important pentru aspectul tau, precum picioarele tonifiate. In acest scop trebuie sa iti faci timp periodic pentru a efectua diverse exercitii de intretinere. Indicat ar fi sa apelezi la sfatul unul antrenor de fitness, care iti poate da indicatii pretioase.

Iata ce exercitii pentru brate poti efectua la sala, pentru a te mentine in forma.

Exercitii pentru brate, folosind banca Scott

Banca Scott este unul dintre dispozitivele care te poate ajuta sa efectuezi o serie de exercitii pentru tonifierea bratelor. Acestea se realizeaza cu ajutorul unei gantere tinute in mana cu care faci miscarea, iar pozitia initiala consta in sprijinirea bratului pe partea inclinata a bancii.

Trebuie sa ridici si sa cobori bratul, iar ca punct de sprijin este necesar sa folosesti cotul. Exercitiul se repeta de cate 10-12 ori, in trei sau patru serii, pentru fiecare brat in parte. 

Exercitii pentru brate, folosind cablul

Un alt aparat de care te poti folosi pentru tonifierea bratelor la sala este cablul. Trebuie sa te pozitionezi in fata aparatului si sa tii cu ambele maini manerele acestuia.

Pentru ca exercitiul sa fie complet, trebuie sa tragi de cablu in jos, incordandu-ti in acest fel muschii bratelor. Repeta miscarea de 12 ori, in trei serii, cu pauze de un minut intre acestea.

 
Exercitiile pentru brate facute la sala te pot ajuta sa iti mentii muschii tonifiati si sa nu mai resimti efortul de peste zi, in cazul in care esti pusa in situatia de a avea o activitate fizica intensa, care implica ridicarea unor greutati sau manipularea unor obiecte de mari dimensiuni.

Demonstratiile din imagini au fost fost realizate de antrenoarea de fitness Stefania Bia, vicecampioana mondiala la bikini fitness, in incinta salii de fitness Daimon Club

Despre Daimon Fitness

Sala de fitness are o suprafata de 400 mp, o capacitate de 150 de persoane si este dotata cu aparatura LIFE FITNESS de ultima generatie. Veti fi in permanenta asistati si monitorizati de catre antrenori profesionisti, care va asteapta in fiecare zi, intre orele 09.00 - 22.00.

Umeri Brate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.