Obține o talie subțire din doar două mișcări!

Obține o talie subțire din doar două mișcări!

Viorica Ghinea, redactor

Talia subțire a fost încă din cele mai vechi timpuri asociată cu frumusețea și senzualitatea unei femei. Dacă înainte se apela la ajutorul popularelor corsete, în prezent poți să obții un mijloc ca tras prin inel într-un mod mai puțin chinuitor – exercițiile fizice.

Scapă de grăsimea abdominală și obține o talie subțire cu ajutorul următoarelor exerciții! Sunt suficiente două mișcări pentru a avea un corp care va stârni admirație și invidie deopotrivă.

Exerciții pentru talie subțire

Fie că te sperie mersul la sală, fie că nu ai prea mult timp la dispoziție, cert este că nu reușești să faci un antrenament fizic potrivit pentru obținerea unui corp tonifiat. De acum nu mai ai nicio scuză! Îți prezentăm două exerciții care te vor ajuta să ai talia mai subțire încă de la primele ședințe.

Exercițiul 1

Întinde-te pe podea cu brațele întinse deasupra capului. Ridică-te și apropie genunchii de piept. Ține abdomenul încordat în acest timp, apoi întinde-te din nou pe podea. Picioarele și brațele trebuie să rămână în aer. Realizează 10-15 repetări.

Exercițiul 2

Păstrează poziția de start de la celălalt exercițiu. De această dată vei lucra mușchii abdominali oblici. Prin urmare, când te ridici, trebuie să răsucești puțin trunchiul și să atingi cotul cu genunchiul opus. Ca să lucrezi mai bine talia, du cotul în exteriorul corpului. Efectuează 10 repetări pentru fiecare picior, lucrând alternativ.

Realizează de cel puțin trei-patru ori pe săptămână aceste exerciții și vei obține o talie mai subțire! Cu siguranță vei reuși să îi impresionezi pe cei din jur când vei îmbrăca un crop top ori costumul de baie.

Abdomen Talie
Articolul urmator
Pilates: beneficii și idei de exerciții
Pilates: beneficii și idei de exerciții
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.