10 obiceiuri pe care le au femeile cu păr frumos și sănătos

10 obiceiuri pe care le au femeile cu păr frumos și sănătos
Redactor Andreea Baluteanu

Părul frumos, rezistent și strălucitor reprezintă, fără urmă de îndoială, o veritabilă armă de seducție. Cine poate rezista unei zeițe cu plete dese și bogate? Explicația fascinației pe care o resimt bărbații față de o coamă de Rapunzel este oferită de știință: părul puternic e un semn al fertilității, al faptului că posesoarea sa este sănătoasă și capabilă să susțină o viață în interiorul său.

Însă, dincolo de aceste semnificații ce țin de evoluție, nu putem contesta că un păr superb e atrăgător și în ochii noștri, ai femeilor. Câte dintre noi nu am invidiat-o pe Gigi Hadid pentru părul blond, lung și mătăsos? Știai însă că firele de păr sunt ultimele care primesc substanțe nutritive? De aceea, e musai să ai grijă de tine pentru a avea cosițe care atrag toate privirile.

Fiind lăsată la urmă de organismul care consideră că părul nu are niciun rol în supraviețuire, podoaba ta capilară trebuie protejată cu și mai multă dragoste. De aceea ne-am inspirat azi de la femeile care excelează din acest punct de vedere! Află din galerie ce ne-au învățat și pune-te pe treabă, pentru ca în această vară să impresionezi cu frumusețea ta!

Nu folosesc mult produs și știu unde să îl aplice Vezi galeria foto » Nu folosesc placa, peria sau ondulatorul Își spală frecvent părul

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator
Mătreața la bărbați: cauze, simptome și remedii
Mătreața la bărbați: cauze, simptome și remedii
Ce cred femeile despre stilul tau vestimentar?
Incepe quiz
Ce cred femeile despre stilul tau vestimentar?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.